Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че ми паднаха всички зъби

Сънувах, че ми паднаха всички зъби

  • 19.03.11 07:44#1ТеодорТеодорНовакРегистрация: 19.03.11Град: -Отговори: 2Сънувах, че ми паднаха всички зъбиЗдравейте, всяка вечер сънувам от 3 до 6-7 различни съня по някога са и повече, но не ги помня.

    Днес забелязах, че след като се събудя един път и заспя отново сутринта се чувствам все едно съм работил 20 часа без да спра. Много изморен, погледа размазан, кофти настроение. Започнах да се събуждам всяка сутрин в 5 часа, а нещата които сънувам са ужасно реални и неприятни.

    Усещам болката от съня си дори като се събудя. В момента пускам темата защото сънувах как ми падат зъбите. Всичките ... Толкова много болеше все едно са избити с чук или камък. Дори когато се събудих осещах в продължение на няколко секунди болка в ченето. Проверих разбира се какво може да значи и никак не ми хареса резултата, който открих.

    Имали някой който е сънувал това със зибите и 100% ли ще се случи това което пише в онлайн съновника :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.03.11 01:14#2Иван ПетковИван ПетковНовакРегистрация: 06.01.11Град: СофияОтговори: 3от: Сънувах, че ми паднаха всички зъбиСънят ти със сигурност не е на хубаво, но може би не е директно свързан с теб.

    Приятелката ми миналата седмица сънува, че и паднаха зъбите и тъй като обикновено значи смърт, бяхме доста стресирани. 2 дни по-късно стана цунамито и земетресението в Япония.

    Затова си мисля, че това което си сънувал, е може би предсказание за поредното масово бедствие, но дано да не става. :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.03.11 08:03#3МирелаМирелаНовакРегистрация: 19.03.11Град: -Отговори: 2от: Сънувах, че ми паднаха всички зъбиЗдравей!
    Аз снощи сънувах как умирам от болка, отворих си устата и видях, че 3 зъба липсват. Много лошо означава този сън, но се надявам да не получа скръбна вест. Преди 2 месеца баща ми почина, и предния ден натрапчиво той йдваше в съзнанието ми. Нещо повече, представих си, че разказвам и плача на един мой близък човек как баща ми е починал. Това ми се случи не насън, а наяве. Ти кога сънува, че са ти паднали зъбите ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.11 12:05#4ТеодорТеодорНовакРегистрация: 19.03.11Град: -Отговори: 2от: Сънувах, че ми паднаха всички зъбиТази вечер, която мина сънувах нещо ужасно и го изпитах като истинска болка. Не мога да опиша какво е, а и не искам, честно казано.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.11 07:50#5МирелаМирелаНовакРегистрация: 19.03.11Град: -Отговори: 2от: Сънувах, че ми паднаха всички зъбиРазбирам. И аз точно тогава го сънувах и дори се събудих, а това почти не ми се случва, независимо какъв кошмар сънувам. Нищо не ни остава освен да стоим и чакаме да мине време, и накрая да установим, че нищо лошо не се е случило.
    Харесва ми, че можем да обсъждаме взаимно сънищата си. Лек ден и до скорo.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.11 10:27#6merimmerimНовакРегистрация: 20.03.11Град: -Отговори: 1от: Сънувах, че ми паднаха всички зъбиf.life :Здравейте, всяка вечер сънувам от 3 до 6-7 различни съня, по някога са и повече, но не ги помня.

    Днес забелязах, че след като се събудя един път и заспя отново сутринта се чувствам все едно съм работил 20 часа без да спра. Много изморен, погледа размазан, кофти настроение. Започнах да се събуждам всяка сутрин в 5 часа, а нещата които сънувам са ужасно реални и неприятни.

    Усещам болката от съня си дори като се събудя. В момента пускам темата защото сънувах как ми падат зъбите. Всичките. Толкова много болеше все едно са избити с чук или камък. Дори когато се събудих усещах в продължение на няколко секунди болка в ченето. Проверих разбира се какво може да значи и никак не ми хареса резултата, който открих.

    Има ли някой, който е сънувал това със зъбите и 100 процента ли ще се случи това, което пише в онлайн съновника :cry:


    Здравейте.
    Така става -да, когато човек заспи отново, после се събужда уморен. Бях чела някъде поради какви причини се събуждат хората в определени часове. За всеки час отговаряло нещо. Съжалявам, че не го запазих, но си спомням, че ако имаш проблеми с жлъчката се събуждаш в 3 часа (помня го защото наистина се събуждах в толкова и имам понякога болки в жлъчката).
    Преди години аз като сънувах, че ми падаха 1-2 зъба, след някой ден ( не си спомням колко дена ) умря дядо ми по майчина линия.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.11 01:19#7AdminAdminАдминистраторРегистрация: 04.10.08Град: -Отговори: 10от: Сънувах, че ми паднаха всички зъбиПадането на зъби е най-лошия сън според мен, който може да сънува някой и много често е свързан с трагична вест, но понякога може да означава заболяване или някаква загуба, а може и да е в разултат от случващото се в ежедневието ни като посещение на зъболекар, катаклизмите по света и т.н.

    Наистина много често, като падне на някой зъб и след това умира някой или нещо, на мен също ми се е случвало :x: Но не е задължително да бъде винаги така.

    Има хора, които сънуват, че им падат зъби и до там, нищо повече не се случва. Просто един лош кошмар. За това, ако сънувате подобно нещо, не драматизирайте и не си мислете нещо лощо, не е нужно непременно да стане най-лошото.

    В следната статия можете да видите модерното тълкуване на [url=http://sanovnik.bg/n2-18169]паднали зъби насън.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.03.11 11:44#8мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Сънувах, че ми паднаха всички зъбиДа точно това е, зъбите са смърт на някой близък и то всичките, не е на добро. Съжалявам. По принцип когато ти падне зъб от лявата ти страна е смърт на близък, а когато ти падне зъб от дясната ти страна, ще чуеш за някой че е починал. Поне аз това знам.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.03.11 01:41#9ДидиДидиНовакРегистрация: 22.03.11Град: -Отговори: 9от: Сънувах, че ми паднаха всички зъбиЗдравей. И аз съм сънувала, че ми падат зъби преди време и рових из съновниците за тълкуване та открих, че е много лошо. Но всъщност така и не ми се случи нищо лошо, така че не се притеснявай предварително, може да е напразно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest