Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКосата ми пада
Сънувах че прокарвам пръсти през косата си и тя пада,между пръстите ми остават много паднали косми и аз показвам на някой / но не знам на кой/ колко ми пада косата. Какво означава това?
АнонименГолота и изпражнения
Сънувах много странен и объркан сън: На село съм в кухнята дао прозорец стоя и съм гола, в това време идва едно мое бивше гадже и аз се прикривам с ръце но не защото ме е срам че съм гола а защото съм надебеляла. В следващия момент съм на вратата на стаята, а там на леглото лежи някаква стара жена която не познавам, тя също е гола и се е изакала на леглото ама някак си акото е при рамото й и се търка в леглото защото я сърби и си омаза цялата с изпражнения, аз й викам "не се търкай че ще се омажеш" тя ми отговаря "сърби ме" в следващия момент протяга ръка да се хване за мен а аз се дърпам да не ме изцапа, на главата си слагам черна качулка и тя успява да докосне с пръсти леко само края на качулката докъто си я слагам. Изключително шантав и странен сън , моля ако може някой да ми го разтълкува.
АнонименМного вода насън
Сънувах доста объркан сън. Сякаш съм в банята и тя се е напълнила с вода и с някаква джиджовка я избутвам към канала, като уж е препълнена пък по едно време сякаш само капе от батерията на чешмата, после пак е много. Първо беше бистра вода после стана мътна. Много объркано стана, но така го сънувах. Някой може ли да ми го разтълкува.
АнонименЦелувам чужд мъж
Сънувах че се целувам с чужд мъж,който всъщност познавам съвсем бегло.Целувката беше много хубава и като свърши исках още :love:
АнонименРежа косата на дъщеря ми
Здравейте,сънувах че дъщеря ми има къдрава коса /тя е с права и много дълга коса/ вързана на две опашки и аз ги отрязвам , за да я подстрижа късо та да прилича на момче. По едно време ни хана яд че съм ги отрязала и решавам че понеже е била вързана на опашки като я подстригах ако ги отвържа няма да е толкова къса косата. Пуснахме опашките и косата й стана с дължина до раменете. Ние я гледаме и се радваме че не е чак толкова къса и колко добре й стои. Някой може ли да ми разтълкува този сън моля!
АнонименСънувах смъртта до леглото си
Сънувам, че някъде из къщи срещам смъртта /като някаква баба с неясно лице и дълга черна дреха/, а в следващия момент стои пред леглото ми - откъм краката и чака, но някак си знам, че не чака мен. Малко е объркано, но така беше и в съня ми. Търсих из съновника но нищо не намерих за смъртта под форма на живо същество. Моля някой ако може да ми го разтълкува. Все сънувам някакви странни сънища.
АнонименСтранен сън с кръв
Сънувах много странен сън и моля някой ако може да ми го разтълкува. В съня си виждам майка си която лежи, а от крака й, който стои като вдървен и сякаш е с гипс, тече много кръв, аз я бърша с ръце, но те не се изцапват с кръв. Та аз бърша то пак тече и така няколко пъти и в същото време успокоявам майка, че всичко е наред. Бях много впечатлена като се събудих и вече няколко дни не ми излиза от ума този сън.