Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМагия ли е?
Това е магия за завързване на късмета!Много е лоша но и се оправя трудно
АнонименПолудявам ли - не спирам да го сънувам
Чувала съм че ако го сънуваш толкова често няма да отвърне на чувствата ти !
АнонименАз съм на 16, а той на 23
Да не ти пука бро кво кат е на 23 щом се харесвате може да не се притесняваш естествено ако е само любов.Но не и да правиш секс със него защото не си още толкова зряла.И въобще не се притеснявай от възраста по-добре по-голям щом ти обръща внимание не се тревожи
АнонименСънувах мъж, който зная по физиономия, но не познавам!
Че този човек се нуждае от остра липса на внимание.Може съня ти да е телепавтичен.Той заглежда ли ти като минава и познава ли те въобще по физономия.Може да очакваш с него развръзка
АнонименЛюбовна магия- след което странни знаци
И аз не знам .Обаче ми писна вече да имам неуспешни връзки и в без изходицата допрях до там а не трябваше,пък и то дали ще подейства дали не.Кво пък хората магий правят и успяват а ние цял живот сме ей така.
АнонименСтранни съвпадения
Да наистина обмисляла съм го да го поздравя обаче не мога да го видя!А иначе веднага ще му кажа здрасти!А пък ако ме е намерил във фаза може и друго да му кажа .
АнонименСтранни съвпадения
Хора,за мое огромно съжаление.Той днес мина със приятелката си явно такава беше защото я беше прегърнал и я пусна като приближи до нас и гледаше най-нахално скапаняка.Кво да правя?
АнонименМожете ли да разтълкувате този сън?
Благодаря ти много! То наистина усещам остра липса на любов в живота си това е така вярно е!Но пък забития нокът значи че този човек ми желае злото едва ли то по-скоро това момче е безразлично към мен едва ли ми желае злото!Хмм определно за напред ще си знам често сънувам много хора в сънищата си значи е знак за неприятности знаех си то пък какво ли хубаво ме очаква!