Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Можете ли да разтълкувате този сън?

Можете ли да разтълкувате този сън?

  • 29.06.13 09:41#1ScarletScarletНовакРегистрация: 29.06.13Град: -Отговори: 8Можете ли да разтълкувате този сън?Преди една година ми се случи нещо много странно!Всичко започна така на 3ти май 2012 аз сънувах много интересен сън водеха ни на екскурзия в някаква местност със моя клас пътувахме и бусчето ни остави пред един баирест и павиран път той беше сред една зелена гора сигурно е имало събор защото бяха отворили сергий със захарен памук разни дрънкулки и т.н.

    Постоянно имаше хора нагоре надолу туристи разни и други класове като нас.Ние се качихме по този път и стигнахме до една много красива църква малка такава.Влязохме помня че имаше огледало огледах се гледах се дълго имах син гердан.После излязохме и мойте съученици започнаха да снимат църквата аз им казах айде вече да слизаме и тръгнахме надолу и гледам една групичка момчета на моята възраст.

    Единият ми се усмихна аз на него също много ми хареса гледахме се и точно когато се разминахме той си заби нокътя в рамото ми.Аз се уплаших имах дълбока рана съученикът ми който ходеше до мен каза да не се боя този човек ме е маркирал ще го срщна след 5 седмици!Събудих се болката не беше отминала все още!И така стана срещнах го наистина след 5 седмици!Влюбих се но така си останаха нещата той си има приятелка !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.07.13 10:43#2МарджМарджНовакРегистрация: 27.06.13Град: БургасОтговори: 13от: Можете ли да разтълкувате този сън?Мога да ратълкувам съня ти.
    Много хора са знак ,че ще ти предстоят много неприятности.Видиш ли насън църква, значи ще намериш начин да си доволен и успокоен .Носиш ли в съня си гердан, ще се влюбиш. Попринцип ако се видиш в огледалото това значи сватба ,но едва ли ще се жениш. Видиш ли насън връстници, значи ти предстои да видиш от дълго време забравени приятели.Ако сънуваш забит нокът това значи ,че някой ще иска да те сломи и ,че ти желае злото.Когато в съня си чувстваш, че се влюбваш това показва, че усещаш остра липса на любов в живота си.
    Ако насън се влюбваш в непознат това предвещава, че ще бъдеш изоставена от любимия си и предадена.
    Ако друг се влюбва в теб ще станеш обект на клюки.Но това е бил пророчески сън. Посрещат ли те в съня ти, значи че ще ти искат съдействие. Сънуваш ли, че посрещаш, значи ти предстои радост. Срещнеш ли се в съня си с човек, който не познаваш, значи трябва да си по – внимателен и зорък, когато сключваш сделки. Срещнеш ли се в съня си с любим и познат човек, значи ще получиш вести. Е надявам се помогнах
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.07.13 03:00#3ScarletScarletНовакРегистрация: 29.06.13Град: -Отговори: 8от: Можете ли да разтълкувате този сън?Благодаря ти много! То наистина усещам остра липса на любов в живота си това е така вярно е!Но пък забития нокът значи че този човек ми желае злото едва ли то по-скоро това момче е безразлично към мен едва ли ми желае злото!Хмм определно за напред ще си знам често сънувам много хора в сънищата си значи е знак за неприятности знаех си то пък какво ли хубаво ме очаква! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest