Легендата за шестте раси

Шестте раси

Според доктрината на расите първата раса е била на самородените – ефирни, ангелоподобни същества, на ръст достигали 40-50 м.

Втората раса е на т.нар, хиперборейци. Те са били призракообразни, с по-плътни тела от предците си и по-нисък ръст – около 30-40 м.

Третата раса се нарича лемурийска. Те са били двулики и четириръки, с ръст около 20 м. За лемурийската раса се предполага, че обитавала един митичен континент – Лемурия, разполагал се на територията на днешна Индия.

Човек

Четвъртата раса е на атлантите - ръстът им е бил 3-4 м, към края на съществуването си ставали все по-ниски. Те умеели да се предават мисли от разстояние и да влияят върху гравитацията.

Великденския остров

Смята се, че атлантите имали летателни апарати, издигнали са каменните фигури на Великденския остров, построили са египетските пирамиди и други загадъчни чудеса от Древността.

Вярва се, че атлантите обитавали континента Атлантида, който потънал след земетресение. Още легендарния философ Платон е загатнал за съществуването на този мистичен континент.

Петата раса, към която принадлежим, е бялата раса, наричана от езотериците арийска раса. Смята се, че тя е възникнала още при късните атланти.

Лемурийци

От начало ръстът на арийците бил 2-3 м, после се смалил. С времето тази раса „подивяла“ и не успяла да усвои и развие знанията и уменията на атлантите.

Външността на петата раса изобразила чертите на съвременните хора.

Учените разработват теории, според които нашата раса ще еволюира в нова по-добра шеста раса. Условно тази предполагаема раса се нарича жълта.

Според руския физик Леонид Маслов преминаването към шестата раса ще настъпи с т.нар. квантов преход. Този преход ще измени външния вид на Земята, но най-вече ще промени съзнанието на хората.

По думите на Маслов след квантовия скок всички ограничения ще отпаднат. Хората ще могат свободно да се предвижват във времето и пространството, за броени секунди ще се преодоляват хиляди километри.

Телепатията ще стане нормален начин на общуване. Хората от шестата раса ще са изправени пред мисията да завладеят нови планети и галактики. Човечеството ще има привилегията да живее безкрайно дълго.

Виж повече

Рейтинг

5 12
4 16
3 9
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
Петров
Петров
06.03.2016 09:39
Някак си земно е разбирането ,че преди нас е имало други мислещи обитатели на планетата. За лемурите и атлантите има материални доказателства ,но за други няма,поне досега.
2
0
"леката" китка
08.08.2014 00:49
Прав е "евиденсе", не може така плоско да се коментират нещата. Знаят, не знаят, изпляскат се пред компетентните органи. То от толкова пляскане по челото, на някой гродопад ще му се срине инбуния винт, на друг може да му навие щастливата опашка. Извода е "леко баце".., "леко".. челото си е твое, китката може да се сподели, разбира се ако преди това хоспоквантите са отегчени до дехидратиране от теб.
3
1
milen kova4ki
milen kova4ki
29.07.2014 00:06
Немога да разбера как може да има толко плоскомислещи хора ,че да же и да си позволяват да дават коментари .Пляскам се по челото от глупоста и невежеството на някви си деца дето чули недочули за кво иде реч и се мислят за компетентни .
4
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
17.07.2014 23:23
Само остава да ни порастат опашки за да знаем дали сме щастливи.
1
1
candice
candice
30.06.2014 10:58
Това за шестата раса е интересно жалко че няма да оживея и да мога да го видя
3
1
Фенка Дупеншлекова
Фенка Дупеншлекова
30.04.2014 23:37
Следя всички статии на Проф.Д-р Унуфри Дупеншлек и съм запленена от разказите му които са композирани и изляти лаконично майсторски, неочаквано и убедително слагащи точката и край на съмнението. Дори когато този край е не чак толкова логичен, а по-скоро реалистичен реномето и известността на Проф.Д-р Унуфри Дупеншлек е световно неоспорима.Като пример световно известни университети като Харвард , Масачузетският , Оксфорд, Кеймбридж ,Станфорд ,Швейцарският висш технически университет в Цюрих и Университетът в Мелбърн са го канили да изнася беседи по фундаментални въпроси и загадки в вселената-след което е изгонен от всички тях и издавана ограничителна заповед за доближаване на 50 километра от населеното място,но това няма никакво значение за гения на Проф.Д-р Унуфри Дупеншлек.Професоре искам Гродопадчета от теб.
5
1
Проф.Д-р Унуфри Дупеншлек
Проф.Д-р Унуфри Дупеншлек
30.04.2014 16:52
Съгласен съм с колежката МонниМонстерр, спрете да пишете простотии.
То вашата глупост и невежество е безгранична. Сега ще ви обясня подробности относно статията.
1.Хоспоквантите разполагат с течен интерактивен винтобластер, който е захранван с донбаски въглища, чиито мини се намират на територията на гродопадите и хоспоквантите се забелязват по димът който се носи над тях (от имплодирането на донбаските въглища за да бъдат преобразувани в чиста енергия, която захранва МНТ/Модул Нулева Точка/. По тази причина биват лесно забелязани и впоследствие дематериализирани от гродопадите.
2.Гродопадите откриха своята слабост в инбусния винт и го замениха от ДИН 7991 на ДИН 603(каруцарски болт за невежите),а гъзът им е законтрен с шплент по ДИН 94.С тази хитроумна замяна, дори и при развиването на винт по ДИН 603, хоспоквантите очакващи да видят нападалите гъзове на гродопадите на бойното поле, те неестественно увисват и продължават да се мандахерцват, висящи на шплент по ДИН 94.
3.Хитроумно, можеби прочели този форум всички гродопади се облепиха в жълто фолио и много заприличаха на Трипио (Междузв. воини), когато Люк го позлати. В същото време приличат на китайци (жълта раса) и при смяната на винтовете от ДИН 7991 на ДИН 603 стана незабележим инбуса на главата и както колегата от долния пост Виктор.Дж казва, че жътлтата раса ще завладее света ,то сами се досетете коя ще е господстващата раса.
13
0
Angel
Angel
23.04.2014 20:04
интересна теория
2
1