Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Здрав Сън»Три техники за визуализация, които ще ви помогнат да заспите бързо

Три техники за визуализация, които ще ви помогнат да заспите бързо

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
3 от 3 Снимки

3. Техниката на кълбото прежда


Тази техника ще ви помогне да се освободите от стреса, натрупан през деня. Представете си кълбо прежда, което разплитате. Представете си как малко по малко нишката става все по-дълга. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да заспите.

Визуализацията е средство да успокоим ума си, така че да укротим безпокойството и тревогите от деня и да заспим бързо. В галерията ни може да се запознаете с 3 техники, които ще са ви полезни срещу безсъние.

Ако сте имали тежък ден, вероятно е когато си легнете, притесненията да се изострят. И вместо да позволявате на емоциите си да ви държат будни цяла нощ, а на сутринта да сте изморени и недоспали, използвайте някоя от техниките за успокояване на ума.

Визуализацията е сред най-ефективните методи за отпускане. Тя ще ви помогне да забравите за грижите, позволявайки на тялото ви да почине след дългия ден.

Вижте в галерията на кои методи може да се доверите, за да успокоите тревогите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена
Албена
21.02.2022 22:21
За мен най-успокояващ ефекта има когато си представям, че влизам борова гора. Вечно зелени величествени борове ме карат да се чувствам малка и проблемите изчезват.
0
0