Безсмъртието ще е възможно с ъплоудване на мозъка в компютър

Безсмъртието ще е възможно с ъплоудване на мозъка в компютър

Заветната мечта на стотици поколения назад в историята до днес – безсмъртието, в най-скоро време може да стане възможна.

1

Съзнание

Съзнание - Новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Съзнание. Материали за Съзнание от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Съзнание.
Съзнание - Доза ЛСД на ден дава свръхсили на човешкия мозък

Доза ЛСД на ден дава свръхсили на човешкия мозък

14.04.201601684

Доказано, че когато човек употребява ЛСД, всички части на мозъкът му работят интегрирано, докато в нормално състояние функциите им не са свързани една с друга.

Съзнание - Методът на Сократ води към самоусъвършенстване

Методът на Сократ води към самоусъвършенстване

21.11.201504315

Сократ – един от най-популярните древногръцки философи, и до днес учи поколенията на забравени и премъдри знания. Един от неговите методи – Методът за себеоткриване и самоусъвършенстване, е изключително полезен и ползотворен за човека в наши дни.

Съзнание - Установиха какво се случва с душата след смъртта

Установиха какво се случва с душата след смъртта

06.11.2015027190

Квантовата теория обяснява какво се случва с човешката душа след смъртта. Според учените при настъпването на клинична смърт веществата, които я формират, излизат в нервната система и се включват в необятната Вселена.

Съзнание - Не се плашете, ако имате халюцинации! Нормално е

Не се плашете, ако имате халюцинации! Нормално е

14.10.201501093

Учени от Кеймбридж са на мнение, че халюцинациите, характерни за психичните разстройства, могат да се окажат естествена реакция на мозъка. Чрез нея той се опитва да придаде смисъл на заобикалящия го свят.

Съзнание - Откриха точката за контрол на човека

Откриха точката за контрол на човека

19.08.201504618

Учени откриха точката в човешкия мозък, чието стимулиране може да доведе до загуба на съзнание. След възстановяване на съзнанието пациентът няма никакъв спомен от случилото се.

Съзнание - Как да се грижим за кармата си

Как да се грижим за кармата си

09.07.201506689

Карма означава действие. Съобразявайки се със закона на Нютон: Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие, всеки човек трябва да е грижи за своята карма.

Съзнание - Символика и значение на оранжевия цвят

Символика и значение на оранжевия цвят

11.06.201506387

Оранжевият цвят – един от най-обичаните от цветовата гама, е ярък символ на топлотата и чистата енергия. Той олицетворява пълното равновесие между съзнанието и либидото.

Съзнание - Седем съвета как да повишим вибрациите си

Седем съвета как да повишим вибрациите си

11.03.201506374

Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е един вид вибрация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се как да повишите тези вибрации и вижте как това ще промени живота ви драстично в положителна посока.

Съзнание - Осъзнатите сънища

Осъзнатите сънища

25.04.2014010456

Осъзнатите сънища са тези, в които знаем, че сънуваме. Това обикновено се случва рано сутрин, когато мисълта е най-бистра и бърза.

Съзнание - Смъртта е илюзия, създадена от нашето съзнание

Смъртта е илюзия, създадена от нашето съзнание

19.12.2013015096

Най-големият спор между вярата и науката е за живота след смъртта. Докато първите приемат това за реално съществуващо, то много учени смятат, че да се вярва в живота след смъртта е безсмислено и абсолютно недоказуемо.