Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Той скъса с мен, но съм решила да си го върна на всяка цена!

Той скъса с мен, но съм решила да си го върна на всяка цена!

Той скъса с мен, но съм решила да си го върна на всяка цена!
Здравейте,

Моята история е следната:
Преди време ходех с едно момче, връзката ни продължи само 3 месеца, но аз се привързах ужасно много към него той също твърдеше, че ме обича. Но имахме един голям проблем - не живеехме в един град и поради тази причина се налагаше да се виждаме само един път в месеца. С времето започнахме да се караме за някои неща и да спорим, но аз си мислех, че това е напълно нормално, защото се случва във всяка връзка.

Един ден при поредното спорене той каза, че му е писнало постоянно да спорим и скъса с мен. Но аз съм почти убедена, че причината е едно момиче от неговия град, с когото той се беше запознал още докато ходехме.
И така те започнаха да излизат да се виждат и т. н
Аз не мога да издържам така :X

Не мога да гледам момчето, което до вчера ми казваше, че ме обича и че ще е с мен завинаги да казва същото и на друга. В момента мисля къде точно съм сгрешила, че не се получи връзката ни. Ходих дори и на гледачки, но те ми казаха да не се надявам, защото нямаме бъдеще заедно.

Моите приятели също са на мнение, че щом ме е зарязал дори и да иска да се върне при мен да не го приемам, но няма как да заповядам на сърцето си да не го обича :X Въпроса ми към всички е дали има някакъв начин да се съберем отново или е грешка, че въобще се занимавам с него?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Milena.1
Milena.1
10.11.2013 00:58
Вярно е, че връзките от разстояние нямат бъдеще вече се уверих в това и си дадох сметка, че живота продължава.. няма смисъл да се измъчвам толкова за човек, който в момента дори не изпитва чувства към мен, а към друго момиче. Но живота продължава и момчета има доста по света не е само той :D Така че смятам да отворя нова страница в моя живот и ще се опитам да намеря истинската любов при човек, който ще обича само и единствено мен и ще знае как да ме цени. Благодаря на всички ви за съветите много ми помогнахте с тях, изключително съм ви благодарна :)))
3
0
Ваня
Ваня
09.11.2013 22:59
Връзките от разстояние нямат бъдеще! Казвам го от личен опит. Бях година и половина с едно момче от друг град - виждахме се от време на време, въпреки това много се обичахме, имах чувството, че ще умра без него, но в един момент започна все по-рядко да идва при мен, не за друго, просто заради разстоянието .. Говорехме си по телефона и така няколко месеца .. Накрая ми писна и реших да го забравя. Е, не успях веднага, но малко по малко, с времето успях. Въпреки, че все още имам топли чувства към него .. Но да не се отклонявам повече, исках да ти кажа, че колкото и да е трудно трябва да го забравиш и да продължиш напред! :)
0
0
СПП
СПП
13.07.2014 06:36
Просто не сте пипаднали на любовта, затова и връзката не се е получила ;) С мъжът ми бяхме комшии, но никоха не сме се познавали. Запознахме се когато беше на 2500км от мен и вече от 2г. сме женени! Той се върна в бг и пак замина, но аз знам защо е там и е въпрос на месеци и ние да отидем ;) Така че - няма невъзможни неща, важно е желанието!
По въпроса - не се занимавай изобщо. Проблемът не е в разстоянието, а в това че те е оставил!!! Пак ще те нарани ако е с теб, бъди сигурна! За какво изобщо ще си го причиняваш???
0
0
Краси
Краси
09.11.2013 08:31
НЕ ти трябва да това момче колкото и да те боли обърни нова страница в живота си не бъди като нощна пеперуда привлечена от светлината,със сигурност ще се изгориш.Това ти казвам от личен опит,наистина боли ,но по-добре сега отколкото когато стане късно.Зарежи го и продължи напред някъде там има точния за теб човек който ще ти даде това което имаш нужда,а то е топло сърце и една обич само за теб.
0
0
Milena.1
Milena.1
08.11.2013 22:13
Точно към това и аз се стремя - да не ми пука, колкото и да съм наранена да се опитам по някакъв начин да забравя, да си запълвам максимално свободното време, за да не се сещам за него. Пред приятелите ми, дори и пред себе си казвам, че съм го забравила и че ще е най-добре за мен да го изтрия от мислите си, но как да заповядам на сърцето си да спре да го обича, как да забравя спомените свързани с него, как да забравя аромата му, милите думи, които ми казваше, обещанията, които ми даваше... Всичко това аз тая в себе си и знам, че колкото и време да мине няма как да забравя на 100% просто се надявам да срещна някой друг човек, който да е по-добър от него и да взема най-накрая да спра да го обичам :/
0
0
Анна
Анна
08.11.2013 09:57
НИКОГА НЕ СТРАДАЙ ЗАРАДИ МОМЧЕ НАПЛАЧИ СЕ , СТЕГНИ СЕ И ПРОДЪЛЖИ С ГОРНО ВДИГНАТА ГЛАВА!
4
1
Milena.1
Milena.1
07.11.2013 23:13
Благодаря на всички за добрите съвети :) Колкото до момчето писала съм му 2 пъти и двата пъти ме "отряза" защото в момента е имал нова любов в живота си... дори го помолих да се срещнем някъде и да поговорим, но той отново ми отказа, защото неговата приятелка щяла да го ревнува... повече от това не знам какво да направя но дори и да му пиша или да му звънна той пак ще ме отхвърли ;( Дори е казвал на мой приятел, че аз за него съм била просто поредната, и че така е било най добре и за двама ни, той се е спасил не наранен и не му пукало как съм аз. Мисля, че вече няма смисъл да правя каквото и да било за него. Всичко свърши и трябва по някакъв начин да се примиря с това .. аз знам, че той щом ме е заменил с друга вече ме е забравил, но аз никога няма да спра да го обичам, въпреки болката която ми причини и все още не съм превъзмогнала
0
0
ничата
ничата
07.11.2013 16:24
бори се за него за да си спокойна че си опитала всичко направи всичко за да е твой
0
0
cvetelina
cvetelina
05.11.2013 23:29
ако той държи на теб ще те потърси
0
0