Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Как да я убедя да си вземем куче?

Как да я убедя да си вземем куче?

Как да я убедя да си вземем куче?
Здравейте. От много време насам искам кученце. Не голямо, мъничко. Померанче шпиц. Но майка ми не позволява. Просто дори да не го купуваме, да го осиновим, но тя не. Искам идеи как да я накарам. Какво ли не съм опитвала. Казала съм й, че аз ще си се грижа за него, аз ще си го разхождам сутрин (когато имам възможност, защото все пак ходя и на училище) и вечер, аз ще си го храня. . Но какво ще прави кученцето само вкъщи? Майка ми и чичо ми са на работа, сестра ми е или на лекции или е на фитнес, чудя се. . Живеем в блок и наистина няма да е лесно да го гледаме това куче, защото ще лае, но аз си оставам на мнението, че искам. Моля ви, дайте ми съвети, не игнорирайте.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
05.05.2016 17:30
Сама виждаш, че просто няма да се получи. Няма никой във вас през деня, живеете в блок. Искаш го защото майка ти не ти дава, но реално обстоятелствата са тези, които пречат и ти го знаеш много добре. Някой ден, когато пораснеш, а дай Боже да си вземеш и къща, ще можеш да си вземеш не едно, а три кучета. За момента моя съвет е да заложиш на нещо по-лесно за отглеждане, като морско свинче, зайче - ти ще се грижиш за него, ще седи в твоята стая, ще си се гушкате и ще докажеш на майка си, че можеш да се грижиш за друго човешко същество. Пък, кой знае, може и да се навие и за куче след време, но само ако види, че си отговорна.
0
0
maria
maria
02.05.2016 17:45
Нищо няма да се получи повярвай ми,дори и да вземеш куче,то ще усеща че не е жалано и ще прави на пук.
Когато 1 човек не иска нещо трудно може да го убедиш
колко се молех на родителите му за коте? От малка до голяма не та не. Примири се вашите родители не искат,както и моите. Аз също обичам животните но не всички са като нас! Кученцето няма да е щастливо като не го искат родителите ви,дано сте ме разбрали насила хубост не става.
1
0