Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Вбесявам се, когато говори за перфектния си живот и скъпи дрехи

Вбесявам се, когато говори за перфектния си живот и скъпи дрехи

Вбесявам се, когато говори за перфектния си живот и скъпи дрехи
Здравейте, от две години имам две най-добри приятелки едната ме разбира и ме и ме подкрепя, а другата мисли за себе си и как да си намери гадже. Наскоро семейството ми се отнасяше с мен като с боклук и майка ми ме гонеше, едната ми най-добра приятелка каза при нужда да отида у тях (тази която ме разбира както казах).

Когато се опитах да го споделя с другата, тя отвърна е какво толкова та нали всички те знаем, че си странна и се засмя - това ме вбеси, от този ден я намразих и се дистанцирах от нея. Днес седна до мен в стола на училището и каза, че иска да сме приятелки но да се променя да не се обличам в черно, да не се бия и т. н. искаше ми се да я зашлевя, но тъй като в повечето слушай насилието не е решение, ми трябва съвет как да постъпя...? Вбесявам се когато говори за перфектния си живот и скъпи дрехи и т. н. това главно ме дразни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Karma
Karma
01.07.2015 16:07
Tazi ne ti e nikakva priqtelka. Nemoje da ti kazva kak da se oblichash i kak da se durjish. Trqbvalo e da q zashlevish togava. I az sum imala takiva ,,priqtelki" povqrvai mi tazi ne ti e nikakva priqtelka i nikoga nqma da se durji dobre s teb.
4
0
Камелия
Камелия
01.06.2015 01:34
Да се промениш, да се обличаш еди как си... вбесява те... изобщо защо смяташ, че сте приятелки и какво те интересува мнението й? А в същото време пренебрегваш другата, която те кани в дома си? Какъв ти е проблемът - че нямаш скъпи дрехи ли, какво...
4
0
Теди
Теди
13.03.2015 10:12
Бъди себе си! И аз обичам черни дрехи! Щом иска да се промениш, значи, че иска да угоди на егото си. Значи, че не те приема, каквато си! Бъди себе си, ще намериш правилните хора! С майка ти.. говори с нея! И аз съм така, но когато искаш да й кажа, тя не ми обръща внимание. Но аз съм начална, и ходех по нея :D и й обясних! Не знам, дали ме послуша, но й казах всичко. Прови това, което смяташ за правилно! Прегръдки ♡ и късмет♡
4
2
Диего де ла Вега
Диего де ла Вега
13.03.2015 03:21
Вариант 1: Щом ти говори за перфектния си живот, ти си мисли, че не е такъв наистина. Ако това не те успокои, не виждам какво, защото не очаквай от нея да смени плочата заради теб. Хората си падаме егоисти, но някои се усъвършенстват доста в това умение.

Вариант 2: Да се запознаем, аз да ти говоря за това колко е лош живота ми и така да играя ролята на противовес на нейното парадиране. Ако ти се слуша, аз имам доста за разказване. А ако в някой момент информацията ми свърши, мога и да си измислям. :)

Вариант 3: Научаваш се да бъдеш непукистка и да не се интересуваш какво говори тя. Или пък я игнорираш тайно - само й кимаш с глава от време на време и въобще не я слушаш какво ти пее.
5
44
juja
juja
13.03.2015 01:56
Нищо че те ядосва не обръщай внимание
3
5
juja
juja
13.03.2015 01:54
Според мен тази която не я харесваш я отбягвай като не те разбира каква приятелка ти е в училище или там нз и ас се прави на луда но след у-ще не конактувай нищо лично просто за помежду другото
3
5
maria
maria
12.03.2015 12:13
Аз пък обичам,да се обиличам в черно какво толкоз ? Някой като не те разбира, и не те оценя не ти е нужен. Щом едната те разбира, бъди с нея а другата я отбягвай и така. Иначе и аз мразя кифлички които говорят за перфекните си дрехи..и богатия си живот.
5
0