Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Той скъса с мен, но съм решила да си го върна на всяка цена!

Той скъса с мен, но съм решила да си го върна на всяка цена!

Той скъса с мен, но съм решила да си го върна на всяка цена!
Здравейте,

Моята история е следната:
Преди време ходех с едно момче, връзката ни продължи само 3 месеца, но аз се привързах ужасно много към него той също твърдеше, че ме обича. Но имахме един голям проблем - не живеехме в един град и поради тази причина се налагаше да се виждаме само един път в месеца. С времето започнахме да се караме за някои неща и да спорим, но аз си мислех, че това е напълно нормално, защото се случва във всяка връзка.

Един ден при поредното спорене той каза, че му е писнало постоянно да спорим и скъса с мен. Но аз съм почти убедена, че причината е едно момиче от неговия град, с когото той се беше запознал още докато ходехме.
И така те започнаха да излизат да се виждат и т. н
Аз не мога да издържам така :X

Не мога да гледам момчето, което до вчера ми казваше, че ме обича и че ще е с мен завинаги да казва същото и на друга. В момента мисля къде точно съм сгрешила, че не се получи връзката ни. Ходих дори и на гледачки, но те ми казаха да не се надявам, защото нямаме бъдеще заедно.

Моите приятели също са на мнение, че щом ме е зарязал дори и да иска да се върне при мен да не го приемам, но няма как да заповядам на сърцето си да не го обича :X Въпроса ми към всички е дали има някакъв начин да се съберем отново или е грешка, че въобще се занимавам с него?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Нели
Нели
27.05.2015 01:15
Голяма грешка е да продължиш да го искаш! Казвам го от опит.
2
3
mmm
mmm
25.04.2015 00:24
Nedei sa se predavash...jivota produljava,take bilo pisano..shte ti trqbva vreme,no produlji napred.. ;)
3
3
мими
мими
22.04.2015 21:50
Моята история белше почти същата с разкиката, че моя си излизаше с курволячки и после се връщаше при мен,но ми писна и реших да му го върна и да ти кажа не ми стана много добре,но видях ,че съм желана от други много по-стойностни момчета от него.Такаче вдигни гордо глава и продължи на пред.УСПЕХ:)
2
0
Александър
Александър
30.03.2015 21:33
Ти си тъпа, това ти е диагнозата.
3
5
изкусителя
изкусителя
30.03.2015 15:13
ти ако го обичаш истински няма да искаш да му го върнеш защото ще го нараниш а ако обичаш истински един човек каквото и да е сторил просто НЯМА да можеш да го нараниш
2
4
Таня
Таня
17.01.2015 16:36
Продължи напред!Много е трудно но след като не иска да е с теб,не си губи времето във спомени какво е било.
1
0
Wiktor
Wiktor
07.01.2014 20:14
Не се опитвай, просто продължи, но може вината да не е в него, при мен случаят е подобен- връзка от разстояние, но нещото което аз най-мразя са караниците... Не съм направил нищо, но от някъде е така почват някакви филми от нейна страна.. как не съм и писал (писах и всеки ден) сърди се за пълните глупости като защо съм гледал филми а не съм си писал с нея и от сорта.. след това последва ревност. Защо съм харесал снимка на моя приятелка .. тези неща ме накараха да се отдръпна, не знам какво иска и кого смята за виновен, най-вероятно пак аз съм виновен с нещо.. Вече не искам нищо общо с това момиче, защото не се чувствам добре с нея.
1
0
mary-jane
mary-jane
14.11.2013 21:30
една поговорка.. Любовта е временна, гордостта-вечна! :) Казвам ти го защото ти сподели, че той се е запознал с друга. Ако той те обичаше.. нямаше да те зареже заради нея! Не позволявай да си единствената бореща се. :)
7
2
Ония там от онова дето
Ония там от онова дето
24.12.2013 12:58
Интересно понеже такава поговорка няма...има следната поговорка, която не е българска -болката е временна, славата-вечна
1
44