Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Всяка вечер го сънувам

Всяка вечер го сънувам

Всяка вечер го сънувам
Здравейте.
Реших да се обърна към Вас, за да Ви помоля за малко помощ.
Проблема е следния:

Изпитвам силни чувства към едно момче. Така вече близо две години. Адски близки сме. Понякога се държи доста странно, но той си е такъв - малко на моменти. Говорили сме си за чувствата ми, но никога не съм получила конкретен отговор на това дали той изпитва нещо. Колкото и нелепо да звучи страх ме е отново да я повдигна тази тема.

Просто предпочитам да запазя приятелството ни. Така и почнах да се опитвам да разчитам знаците на съдбата. Много мои приятелки са ми казвали, че и той има чувства, че когато съм около него очите му светят влюбено, но аз не мога да си дам обяснение, защо тогава не смее да ми го каже поне.

И аз си мисля, че има нещо по-силно и специално от приятелство между нас, но сякаш има нещо което ни разделя. Много пъти са ми гледали на какви ли не карти, на кафе и т.н. и всеки път той се появява в съдбата ми, като човек с когото имам бъдеще и ми носи щастие.

Излиза ми общ житейски път с него и всякакви хубави неща които ми дават надежди.

Сега към същината на обръщението ми към Вас. Последно време започнах много да го сънувам. От десетина дни някъде. Дори и само за малко да дремна той намира място и в дрямката ми! Вече почвам да си мисля, че тези сънища искат да ми кажат нещо.

Често сънувам, че се случват неприятни неща (примерно, че го виждам с друга или че ми казва, че има друга .. или някакви неприятни неща се случват между нас), но в края на съня се събираме .. или поне ме целува. Да обобщя - сънувам лоши неща с щастлив край!

Много, ще съм Ви благодарна ако ми дадете някакви насоки да тълкувам сънищата си или как по-лесно да разчитам знаците си от тях!
Благодаря предварително!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
.І.
.І.
29.06.2013 19:32
Загорела си :D
0
0
дано помогнах малко
дано помогнах малко
27.06.2013 11:13
До колкото разбрах ти си тази която споделя чувствата си , но тези твой сънища всеки път еднакви ли са или само смисълът им е еднакъв . Ако са с еднакъв смисъл мога да ти кажа че ще се случи нещо от този тип но няма да е по нито един от този начини които сънуваш.Но ако са еднакви значи че може да се случи точно обратното
0
0