Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Изгубих най-ценното нещо в живота си

Изгубих най-ценното нещо в живота си

Изгубих най-ценното нещо в живота си
Моля ви помогнете ми!!
Изгубих най-добрата си приятелка!!Незнам как!!Изведнъж тя ми написа това:

валя амм...аз ъмм...не вярвах че ще го кажа но....КРАЙ!Не искам да сме приятелки!!така ще е най добре!чао......не ме питай защо!!забрави ме!!моля те!

Това написа!!Ако тя ме изостави вече оставам сама!!Нямам си други приятели!!Плача докато го пиша!!Какво да правя?!Да се самоубия да скоча от прозореца??КАКВОО :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
21.11.2018 20:43
Чета коментарите не мога да се начета направо, как може толкова да се груби момичето казва че ще се самоубие. Как може да пишете ти тъпа ли си да се самоубиваш, тя не стига че и е тъпо ами и пишете и вие тъпа ли си че още по - тъпо и го правите. Къде отиде човечността на всички не мога да разбера...
0
0
.......
.......
16.12.2015 17:12
Това не ти е истинска приятелка!!! Не може просто така да ти го напише! Или пък ти си виновна?!
1
0
buahahaha
buahahaha
11.08.2013 13:25
Абе ей, ти добре ли си? Ако наистина нямаш приятели ела при мен, аз ще те утеша. Аз лично обичам оралния, а ти?
0
4
zara
zara
11.08.2013 12:04
Чуй ... аз не съм пикла!затваряй си мърляявата човка яясно ли ти е!пикла съм била.с валя вече сме приятелки и ако някой е пикла то това си ти!!!
4
0
...
...
08.08.2013 12:55
Ох,боже,ще се самоубивала тя... Еми давай хвърли се от някой прозорец или мост само защото ''най-добрата ти приятелка'' те е зарязала -_- пълни простотии .. Щом така ти е казала,личи си каква ''истинска'' приятелка ти е.. В днешно време няма приятели! Това да го знаеш ;) Аз цял живот както се казва,съм вълк единак .. а и целият ти живот е пред теб,още нищо не си видяла от него.. след време ще се срещнеш с нови хора,ще завържеш нови приятелства,какво си се отчаела толкова много заради една пикла? Я се стягай ;)
5
0
kwotipuka
kwotipuka
28.07.2013 20:50
Не си и помисляй да се самоубиваш!Явно не ти е била истинска приятелка щом ти е казала това.Не си струва да се измъчваш заради такъв човек, който не мисли как ще се почувстваш след казаното.Има още много живот пред теб!Ще се срещнеш с нови хора и ще си намериш по - добри приятели!
2
0
Ивона
Ивона
28.07.2013 16:29
Виж от прозореца и аз съм скачала (не да се самоубивам) просто бях наказана и избягах да изпратя едно момче което заминаваше извън България...но да се самоубиваш ти не си нормална.В какви филми си се вкарала не знам, но по-добре излез от тях.Явно си някаква пикла на 10 години и не разбираш,че човек не се самоубива просто ей така, защото приятелката му не го иска.Ти още нищо нищо не си видяла от света а ще се самоубиваш. Абе вземете първо да пораснете.Ти не помисляш ли че роднините ти ще страдат и ще им е мъчно за теб.Я се вземи в ръце и си намери друга приятелка.Просто си намери най-приятното момиче от класа или от съседния клас и просто започни да им казваш здрасти като я видиш по коридорите, споделяй им за да им покажеш че искаш да сте приятелки.От там нататък тя решава дали иска да бъдете приятелки!!!
0
2
madlen97
madlen97
21.07.2013 15:44
Абе мила, на колко години си? На 12-13? Или и толкова нямаш??? Какви самоубийства, какви чудеса? Децата в детската градина разсъждават повече от теб. Като не те иска, край света свърши...Еми не, не е... Съветвам те, да понамалиш малко телевизията, че не ти влия много добре на детската психика.
0
2