Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-хубавия сън в живота ми

Най-хубавия сън в живота ми

Най-хубавия сън в живота ми
imgЗдравейте!
Искам само да кажа че няма да споменавам имена религий и страни от къде са хората от съня ми защото са ми близки приятели не искам да ги излагам на ризк просто знаете че не са от бг.

Искам да ви кажа първо че от няколко месеца харесвам едно момче от класа. Първо си мислех че съм откачена и няма как да го харесвам. После чувствата ми станаха по-силни и сега съм направо влюбена но незнам как да му кажа защото наскоро се сприятелихме и си казахме мир.

Май се отделих от темата съжалявам много! За съня :Сънувах че с моите най добри прятелки отиваме на концерта на любимата ни група.

След концерта срещаме нашиия приятел. Аз искам да се ръкостискаме но той ме дърпа и ме прегръща и ми казва :Много те харесвам!

Знам че съм само на 12 но много го харесвам и незнам какво да правя.

Моля пишете коментари какво означава това и съвети как да му кажа. А и приятелките ми знаят за всичко казано в този разказ но не ми помогнаха много. И заради това се надяват на вас. Благодаря за вниманието.
/img
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Aleksandrina
Aleksandrina
19.05.2013 12:40
Спорет мен той още ме мрази и му писах вчера но той не ми отговори. Питах го дали ме мрази. После му написах че преди един месец го мразех но сега искам да сме приятели. Все още нямам отговор. :(
0
0
Божидара
Божидара
18.05.2013 23:24
прави намеци а ако не стане действай. Ако те отблъсне значи не е бил за теб :
0
0
rosica
rosica
17.05.2013 18:18
и аз съм така
0
0