Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Страх ме е да не изгубя най-добрата си приятелка

Страх ме е да не изгубя най-добрата си приятелка

Страх ме е да не изгубя най-добрата си приятелка
Страх ме е да не изгубя най-добрата си приятелка....
Проблемът е в това ,че тя е мн добра християнка и вярва в бог но моят род не са християни...Веднъж 1 момче и каза че невярва в бог нашега и тя веднага крясна и извика ГОСПОЖО ТОЙ НЕ ВЯРВА В БОГ!!!!

И ние сме приятелки от дълго и има само 1 човек християнин на който съм казала и обеща ,че ще пази мойта тайна.....Какво да направя тя ще ме зареже... Posni komentar...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Георги Спасов
Аз пък вярвам само, че пророчествата вътре са с много голяма точност кото се зачмислиш. Виж ония на Данаил пророчествата! Вярна е работата и почечеето се е сбъднало... Така, това не е важно.. Кажи й нещо от тоя сорт:

Знам, че си ревностна християнка, въсхищавам ти се наиситна, това е една от малкото религии, проповядваща добро и пълно равенство. дори единствената! Проблемът е, че аз не вярвам в Бог... Не ми се сърди! Така са ме въспитали и не нося вина! Врвам, че християнството ппроповядва добро и нали една от 10те божи заповед казва да обичаме ближния си, нали? Моля те, примеи ме такава каквато съм...

АЗ ТАКА И БИХ КАЗАЛ!!! ОБАЧЕ КАТО Е ТАКАВА ПАТКА ДЕТО ЦЕНИ ХОРАТА САМО ПО РЕЛИГИЯТА, КОЯТО ИЗПОВЯДВАТ НЕ БИ МИ И ПУКАЛО!!!
1
0
Яна
Яна
17.04.2013 20:26
Благодаря...
1
0
йоана
йоана
13.04.2013 21:37
Ами аз съм само на 12 години и всяка вечер чета глава от Библията . Вярвам в Бог и го почитам ужасно много и го обичам .. Вярвам в това,че ако бъдем добри хора просто няма да имаме грехове един - друг ! Предполагам ти си мюсюлманка..няма проблем в това не се притеснявай . Бог приема греховете на хората именно заради това Иисус е умрял на кръста - заради нашите грехове . Не се страхувай да й кажеш , защото ако не и кажеш никога няма да разбереш какво ще се случи!
1
0
Morena
Morena
11.04.2013 22:54
Бог е един за всички, по-добре й кажи , ако е истинска христианка ще те приеме такава каквато си.
1
0
ono san
ono san
11.04.2013 20:17
Като кажа на някой за религията ми(сатанизъм) веднага оставам сама.След казаното ако си тръгне значи не ти е истинска приятелка.
1
0
shocked and appalled
shocked and appalled
11.04.2013 10:30
Честно казано не знам какво да ти кажа. Ако сте истински добри приятелки не би трябвало да има значение. Просто и кажи и се надявай приятелството да надделее?
От друга страна, извини ме, но мисля, че нещо не е наред с твоята приятелка, ако почва да циври и да се лигави, че другите не вярват в Бог. 21 век е, не Средновековието. Много тесногръда ми звучи.
1
0