Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-хубавия сън през живота ми

Най-хубавия сън през живота ми

Най-хубавия сън през живота ми
Здравейте!Ако сте чели една моя история,ще ви е малко по-ясно сега,но ако не сте я чели,можете да я намерите като напишете "Моля,помогнете ми-харесвам я!".

Та на съня ми:
седя на една маса със приятела ми Калоян,Бети и "Кати".Кати (тоест тази която попринцип харесвам и можете да видите в другата история по-горе)казва на всички:

-Здравей (еди кой си)!-само на мен не казва.И тогава Калоян и Бети излизат от страята,в която сме и оставаме само аз и Кати.Когато останахме съвсем само в стаята,тя ми каза:

-Здравей (и ме нарече с някакво женско име)!-а аз я поправих,че не се казвам така и й казах истинското си име(няма да си споменавам името).Като чели си мислеше,че съм момиче...и като й казах,че съм момче,тя ме изгледа странно и сякаш учудено (ама в добрия смисъл).

След това мина покрай масата и седна до мен.Започна да ме целува по устата и аз се чувствах много добре,но все пак и аз я целувах.След това (още в съня) пред очите ми се изписа бутона || (пауза) и след няколко секунди (това пак е в съня) с Кати бяхме в няква стая с някъв дюшег.

Ние легнахме на него и се гушнахме,като също така продължавахме да се целуваме.Тя ми каза,че ме обича.
И тогава съня свърши.

Моля ви,прочетете тази история и историята по горе да я напишете и да я намерите ("Моля,помогнете ми-харесвам я!")и да я прочетете.

Моля също така,да пишете коментари дали това е свързано с нещо от бъдещето или нещо сега (и какво е то) или е просто случаен сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
lady_mccool
lady_mccool
20.05.2013 12:18
бла бла бла
0
0