Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дразнители от класа

Дразнители от класа

Дразнители от класа
Здравейте!Ще ви разкажа моя проблем.
Когато се затопли времето, под моя блок се събират около 20 души, някои са от училището ми. Тези хора пушат, пият, крещят и се натискат :x: (съжалявам за израза).

Те се събират под прозореца на стаята ми всеки ден веднага след училище. По всичко си личи, че изобщо не учат, ами веднага идват да си правят удоволствията.

На мен по принцип не ми пука за тях, защото в крайна сметка всеки си избира живота, но те като викат и се гонят, аз не мога да уча и се разсейвам постоянно.Накрая получавам по-ниски оценки, отколкото мисля, че заслужавам.

Не мога да изгоня тези хора, защото може да ми направят нещо, но и никой друг от блока не прави нищо по този въпрос. Сякаш на тези момичета и момчета родителите им изобщо не се интересуват от тях, още повече пък какво правят в компанията си.Тези хора са на 13-15 год. Според мен са твърде малки да пушат и пият, още по-малко пък да се натискат.

Има едно момиче, което е от моя блок, то е в 6 клас.(Аз съм в 7 клас.)То също е в тази компанийка. Тя и семейството и са ужасни хора и правят лоши неща на останалите жители на входа ни.

В миналото още когато сме се пренесли да живеем в този блок, тези хора са започнали да ни искат пари, а да не ни ги връщат, да ни лъжат, да лицемерстват и т.н.

И това момиче винаги се е опитвало да се домогне до нас, явно за да се сближим и станем приятелки, в последствие нейното семейство отново да ни прави злини. Така или иначе аз никога не съм я харесвала и винаги съм я мразела.Така е било и така ще си остане.

От времето, когато тази групичка пушачи се събираха пред блока ми (първоначално се събираха пред самия вход - на пейките), аз не смеех да изляза, защото когато се връщах те все ми предлагаха да пуша или ми правеха комплименти, само и само за да отида при тях.

Много ме дразнеха. На всичкото отгоре тези пушачи идват пред моя блок точно заради това момиче, с което винаги сме се мразели.

В последствие един от входа махна пейките и тази компания се събираше под прозореца на стаята ми, т.е. от другата страна на блока - на поляната. Аз съм на петия етаж, но пак ги чувам перфектно и както вече казах, нищо не мога да направя от тях.

Те са на поляната от 14:00 часа до към 22:30. През това време е почти невъзможно да се прави нещо смислено. Сигурно някои от вас ще кажат да отида в друга стая, но в повечето други стаи не е подходящо за такива дейности. :x:
И така, въпросът ми е как мога да изгоня тези хора и дали изобщо е възможно? И ако не е, поне ми кажете как да не се разконцентрирам.

Пишете коментари, моля ви!!!! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 18
58
47
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (95)

Изпрати
spring_summer_girl
spring_summer_girl
27.01.2012 15:17
Боже, наистина вярвах, че имате поне малко достойнство.Особено ти, Соларис.Ама верно си била мн. тъпа.
0
0
alex_7727
alex_7727
27.01.2012 15:15
Да бе, пък ти сякаш си неземно интелигентен, просто нямаш равен, нали?Ако бях тъпа, нямаше да имам само 6 отгоре до долу в бележника. ;) Следващият път поне си направи труда да опознаеш човека, пък после да казваш какъв е.
0
0
Solaris
Solaris
27.01.2012 15:02
За неразбралите, пьрво сьм жена, и второ, нямаме претенции да доказваме нищо на никого, нито да настройваме някого срещу нея, дреме ни на оная работа дали има приятели или не и изобщо дали е жива или умряла. Просто се опитваме да и обясним колко е тьпа и смешна в очите на интелигентните хора.
Така писна ми да се разправям с дечица имам си по-важна работа, ей Пльха, чакам те да знаеш. Хахаха. Сбогом
0
0
Solaris
Solaris
27.01.2012 14:47
Ами да, то с простак наглава не може да се излезе... Така че си седя и ти гледам сеира, малката. Хахаха засякла ме ме била, чак се дьрви да ме бие, бе нямаш проблеми направо ти давам адреса си и заповядай вкьщи, добре си дошла : Ница 06300, улица Аугуст Гал 55. Така де, ако имаш пари да си платиш билета, цьрвулано. много ме уплаши хахаха айде дай ме под сьд да се посмея
0
0
spring_summer_girl
spring_summer_girl
27.01.2012 13:50
За първи път съм в този сайт.Прочетох някои истории и мисля, че почти всички писали тук, са някакви тъпаци, които дори нямат желание да влязат в положението на другия, а пък с големи претенции кой какво да пише.Що не вземете да гледате себе си, пък после другите?
Мини-мишле е права.Когато някой ви се изрепчи малко повече си траете, а когато виждате, че другия човек не може да се защитава, го нападате, без да знаете причината, поради която пише.На много хора са им се случили лоши неща и поне се опитват да променят това, а вие само пишете някакви глупави коментари без смисъл и си мислите, че сте много велики.Не можете да настроите никого от сайта против авторката, защото нямате доказателства за твърденията си, пък ...и всеки си има собствено мнение.
А, Соларис, що ти не вземещ да се гръмнеш бе????Такива тъпаци не бях виждала честно.
Аз ще ви кажа нещо: като имате претенции, че познавате Алекс, ами докажете, че няма приятели, или че е жалка, или че лъже.Докажете и аз лично ви кажа браво.
Ама така да плюете хората от компа е най-лесно!
0
0
Алекс
Алекс
26.01.2012 20:29
Мини-мишле, благодаря за всичко! :)
0
0
анонимен
анонимен
24.01.2012 18:21
ти си много тъпа кучка
0
0
анонимен
анонимен
23.01.2012 21:25
Не знаех че може да се съди заради някаква обида. Разбирам в Германия някой да каже думата негър ама обаче за обида...И то точно в Бъглария.
0
0