Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дразнители от класа

Дразнители от класа

Дразнители от класа
Здравейте!Ще ви разкажа моя проблем.
Когато се затопли времето, под моя блок се събират около 20 души, някои са от училището ми. Тези хора пушат, пият, крещят и се натискат :x: (съжалявам за израза).

Те се събират под прозореца на стаята ми всеки ден веднага след училище. По всичко си личи, че изобщо не учат, ами веднага идват да си правят удоволствията.

На мен по принцип не ми пука за тях, защото в крайна сметка всеки си избира живота, но те като викат и се гонят, аз не мога да уча и се разсейвам постоянно.Накрая получавам по-ниски оценки, отколкото мисля, че заслужавам.

Не мога да изгоня тези хора, защото може да ми направят нещо, но и никой друг от блока не прави нищо по този въпрос. Сякаш на тези момичета и момчета родителите им изобщо не се интересуват от тях, още повече пък какво правят в компанията си.Тези хора са на 13-15 год. Според мен са твърде малки да пушат и пият, още по-малко пък да се натискат.

Има едно момиче, което е от моя блок, то е в 6 клас.(Аз съм в 7 клас.)То също е в тази компанийка. Тя и семейството и са ужасни хора и правят лоши неща на останалите жители на входа ни.

В миналото още когато сме се пренесли да живеем в този блок, тези хора са започнали да ни искат пари, а да не ни ги връщат, да ни лъжат, да лицемерстват и т.н.

И това момиче винаги се е опитвало да се домогне до нас, явно за да се сближим и станем приятелки, в последствие нейното семейство отново да ни прави злини. Така или иначе аз никога не съм я харесвала и винаги съм я мразела.Така е било и така ще си остане.

От времето, когато тази групичка пушачи се събираха пред блока ми (първоначално се събираха пред самия вход - на пейките), аз не смеех да изляза, защото когато се връщах те все ми предлагаха да пуша или ми правеха комплименти, само и само за да отида при тях.

Много ме дразнеха. На всичкото отгоре тези пушачи идват пред моя блок точно заради това момиче, с което винаги сме се мразели.

В последствие един от входа махна пейките и тази компания се събираше под прозореца на стаята ми, т.е. от другата страна на блока - на поляната. Аз съм на петия етаж, но пак ги чувам перфектно и както вече казах, нищо не мога да направя от тях.

Те са на поляната от 14:00 часа до към 22:30. През това време е почти невъзможно да се прави нещо смислено. Сигурно някои от вас ще кажат да отида в друга стая, но в повечето други стаи не е подходящо за такива дейности. :x:
И така, въпросът ми е как мога да изгоня тези хора и дали изобщо е възможно? И ако не е, поне ми кажете как да не се разконцентрирам.

Пишете коментари, моля ви!!!! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 18
58
47
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (95)

Изпрати
здрасти
здрасти
01.03.2012 19:29
Викни полицията и им кажи кво правят и нямаш ядове. Друго решение мисля,че няма.Може и да има, помисли.
1
0
мир3лка :*
мир3лка :*
01.03.2012 18:39
Аз пък мисля че си измисляш това :) ти си жалка,недорасла,мислиш се зза голяма работа но все още се напикаваш в леглотоо :):)
0
2
Алекс
Алекс
24.02.2012 20:23
Благодаря ти! :)
0
0
La_La_La
La_La_La
18.02.2012 14:16
Такива тъпаци ги има навсякъде, ама абсолютно насвсякъде. И аз имам познати на 14 години, с които изобщо не ми е приятно да общувам - те пушат, пият и какви ли още глупости... Между другото - и аз съм на 14. Много ми е интересно как така изобщо не им пука за самите тях!
Просто се опитай да не им обръщаш внимани, затвори прозорците, даже може да си намериш някакви тапи за
уши. :) Те като пораснат ще се осъзнаят, но вече ще е късно. Ти си гледай уроците и хич да не ти пука! Те нека продължават да се правят на интересни, но ти ще си тази, която ще се смееш последна. Един ден ти ще си над всички тях!
1
0
Алекс
Алекс
12.02.2012 15:18
Благодаря ти, Хъни!!!! :)
0
0
Хъни
Хъни
01.02.2012 16:53
Аз искам да поздравя Лора за уменията и да пише.Аз ти вярвам напълно, но мисля, че не трябва да им обръщаш внимание.:)
0
0
alex_7727
alex_7727
28.01.2012 16:53
Защото не им прави впечатление..а и едва ли им пука.Нали на тях нищо не им казват или правят.
0
0
анонимен
анонимен
28.01.2012 16:44
Защото всичко е лъжа :)
0
0