Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ, мисля, че съм вампир

Помощ, мисля, че съм вампир

Помощ, мисля, че съм вампир
ibХора, вярвам в магията.:y: И си мисля, че съм вампир. Всички няма да ми повярвате, но ще ви разкажа.

Една вечер се събудихх и нищо, но сутринта от слънцето много ми запари на очите.:x:..След това отидох до банята и имах остри зъби и все още си ги имам.

Като видя кръв полудявам.:evil:.. Рязала съм си вените и кръвта ми е много червена. И от време на време ми се иска да захапя някого.

Дори един път ухапах една моя приятелка. И се чудя дали съм вампир. /b/i
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 13
52
45
35
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (52)

Изпрати
теодоркаа
теодоркаа
06.08.2012 19:48
лейди гага е много груба но в общи линии съм съгласна с нея и не е зле да отидеш на лекар за да те види може да е нещо на нервна почва
0
0
лейди гага
лейди гага
06.07.2012 15:49
Тъпотия тъпотия и пак тъпотия, абе момиче, като си вампир се обади, мога да ти дам 1-2-3 литра кръв без проблем, да те видя дали ще кусаш и една капка! Нищожество лигаво, дето се подиграва по този начин на всичко, което са градили хората- мислиш ли,че не забелязвам насмешката и смеховитата нотка на това, което си написала? Ти самата не си вярваш! Сериалите такова, сериалите онакова, мислите ли че нещо в тия сериали е вярно! Сладникави простотии- да не е така на практика в изброените сериали в предишните коментари! ТА АЗ СЪМ ГЛЕДАЛа ИСТИНСКА КРЪВ- ГОЛЯМА ГЛУПОСТ, ЗДРАЧ- КЪДЕТО ДА НЕ СЕ ИЗРАЗЯ ЛОШО НО И ТЕЗИ ФИЛМИ СА АБСОЛЮТНО СЛАДНИКАВИ, ПРОСТИ, ЕЛЕМЕНТАРНИ, ОБЩИ, ИЛИ МОЖЕ БИ ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА, КОЕТО ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО ТАМ Е НИНА ДОБРЕВ! ВСИЧКО Е ПРОСТОТИЯ! ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ТАКИВА СЪЩЕСТВА НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТЕ СА САМО В ПОВЕРИЯТА И ФОЛКЛОРА! тИ КАТО СИ ПРОСТА И ТЪПА КАТО ГАЛОШ, ЗАВРИ СИ ГЛАВАТА В ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ И СПИ В КОВЧЕГА СИ! ХОРА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА ГИ Е СРАМ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ, ВЗЕМИ СИ ПОУКА ЗА ТОВА!!!
0
0
Диана
Диана
06.07.2012 12:29
Според мен има различни вампири.Обичам да гледам филми за вампири,особено класически.Също така чета различни истории за тях.Ако искаш ми пиши съобщение и аз ще ти разкажа за вампирите за които съм чела.
0
0
lalala
lalala
26.02.2012 16:39
ако си вампир:
1.страхуваш се от светена вода,кръстове,икони и т.н
2.не ядеш и не доближаваш чесън
3.нямаш отражение в огледала
4.на снимки си невидима(защото си мъртва)
5.през деня не излизаш навън,а само вечер
6.сърцето ти не бие
7.кожата ти е студена
8.винаги си бледа
9.когато пиеш кръв получаваш свръх енергия
Има болес,която се нарича АНЕМИЯ.При нея имаш недостиг на някакво бещество в кръвта.При тазаи болест мн често то дават да пиеш кръв.Попринцип и на мен и на мн хора им се е случвало да имат рана и да им е вкусно да смучат кръвта,която тече.Това не значи,че си вампир.В случая си гледала или мн вампирски филми,или се интересуваш прекалено мн от вампири.

Надявам се да съм помогнала!!!;)))
0
0
sebe si
sebe si
12.02.2012 15:15
На си вампир,а психо!
0
0
хе хе
хе хе
10.02.2012 16:17
не е възможно да си ваампир.те са мъртви.акато си режеш вените няма как да видиш кръв вампирите НЯМАТ кръв а и + тва вампирите не им горят очите и аз се чуствам така сутрин. това е понеже си била на тъмно много дълго ето стветите ми
1:иди на психо
2:не мисли за това
3:не гледай вампирски филми
0
0
coco_w
coco_w
09.02.2012 23:29
Разбирам какво ти има... ти със сигурност си вампир, а асд елф или леприкон :) Това е ясно не виждам друг обясним вариант :)
0
0
христиана
христиана
09.02.2012 12:52
Според мен за да пиеш кръв когато си поискаш си носи ношка в раницата за училищеи в тоалената на училището и си режи пръстите,а след това пий кръвта от тях,но като изкаш. С топли вести за вапир:Хриси
0
0