Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Котката ми почина, а през нощта чух нещо да дращи по килима

Котката ми почина, а през нощта чух нещо да дращи по килима

Котката ми почина, а през нощта чух нещо да дращи по килима
Здравейте, преди няколко дена котето ми падна от перваза на прозореца. Въпреки, че много обича да скача там, не и позволям, защото сме на осмия етаж и знам, че падне ли няма да оцелее. Тази вечер бях отворила прозореца на остъклението, за да се проветри терасата където стоят купичките за храна и вода и котешката тоалетна, в същото време исках да сипя храна и се бях навела на купичката когато усетих движение и веднага вдигнах глава, но за съжаление.

Когато слязох долу беше още жива, а когато я закарахме на вет разбрахме, че само едното краче и е счупено, но има вътрешни кръвоизливи. Казаха ни да я приберем удома и ако преживее нощта да я заведем на другия ден за изследвания. За съжаление почина още по пътя. Много я обичах и тя също беше привързана към нас. Оставихме тялото и в съседната стая, а прибрахме другото котенце в хола където спят двете. По някое време през нощта се събудих и чух как нещо дращи на килима до леглото. Беше точно същият звук който се чува когато котките си точат ноктите на килима.

Първоначално си помислих, че не сме затворили вратата на спалнята и котаракът е влязъл, но когато погледнах вратата беше затворена, а на килима нямаше нищо. Точно преди да се събудя сънувах, че котката ни се съживила и влиза в спалнята, а аз я взимам на ръце и я гушкам, беше толкова реален сън, че помислих, че се случва наистина, бях толкова щастлива, че даже се ощипах, за да проверя дали не сънувам, макар че бях убедена, че не е сън.

Не знам, дали съм се ощипала наистина или просто съм се събудила от звука, защото спя много леко, но се събудих и съм сигурна, че духът и се е върнал, за да се сбогува с нас.

По принцип от малка се боя от духове и даже като съм сама спя на пуснати лампи в целия апартамент, но този път не ме беше страх. Само прошепнах, че винаги ще я обичам и тя винаги ще бъде моя принцеса и след малко звука спря, а аз заспах. От тогава не се е случвало нищо странно, а и това беше май най-странното нещо което ми се е случвало в живота, но беше и хубаво, защото знам, че вече е спокойна и не се страхува.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Моника
Моника
09.06.2015 15:12
Преживявала съм над 5 такива случая със зайчета...1-ят беше, когато зайкинята ми роди и някои умряха, но остана и 1 живичко...то взе, че порасна сравнително бързо-хапваше трева тичаше на терасата (в къща сме с огромна тераса) и всякакви признаци, че вече е самостоятелно...докато другия ден се връщам от училище и чичо ми ми подава зайчето с думите, че е паднало от терасата с счупено краче...заведох го на ветеринар, но беше затворено и като се връщахме точно пред вратата той издъхна :( Погребвахме го със сестра ми, но в крайна сметка много плаках...СЪЧУВСТВАМ ТИ!! ;( ;( ;(
5
0
емилия илиева
Силно ти съчувствам за тази трагедия.Миналата есен загубих любимото ми коте от болест.Не можех да понеса загубата и веднага взех друго,но то не е общително като първото и е напълно различно.Де да можехме всички да почувстваме утеха,че любимите ни животни имат душа,която продължава да живее.При мен не се случи нищо.Моля читателите,на които са се случили необясними неща,да пишат!
3
1
maria
maria
08.06.2015 15:12
Духа на котетето е.
10
4
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:50
Браво на теб Шерлок Холмс!
2
2
Ли
Ли
08.06.2015 09:44
Просто не можеш да преживееш още факта, че котето го няма. Няма нищо по-страшно от това да видиш как живо същество умира пред очите ти, независимо дали ти е близък или не, не е като във филмите. Дай си време, около месец ще те държи това нещо, не го приемай много навътре.
6
5