Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»През нощта посетих нечии гробове

През нощта посетих нечии гробове

През нощта посетих нечии гробове
Сънувах, че сме на някакви чужди гробове със семейството ми. По - точно аз, мъжа ми, майка ми, сестра ми и баба ми. Запалихме огън, на който пекохме една кокошка.

Всички стояхме от едната страна, а от другата виждах сянка на мъж. Не успях да го разпозная.

По едно време, баба ми докато печеше кокошката, се появи гъст дим. Тя сякаш се опита да ни предпази от него и застана срещу огъня, дори го прескочи.

След това трябваше да ядем от кокошката и да пиинем ракия. Странното бе, че сипваха ракията в големи чаши, а аз отпих само от нея, не желаех да пробвам от пилешкото.

Предварително благодаря на тези, които успеят да разгадаят съня ми, тъй като постоянно ми е пред очите и се чудя какво ли означава ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
bibi miro
bibi miro
09.04.2010 23:34
Здравей. Благодаря, че се опитваш да ми помогнеш. Относно сянката - не, не ме беше страх. По-скоро се опитвах да разпозная човека, но не успях. Честно казано, доста истина виждам в това, което си ми писала. Благодаря ти отново. Наскоро сънувах, че сякаш съм затрупана под земята и не мога да дишам. Опитах се да се измъкна за да си поема въздух. Когато се събудих бях много уплашена. Може би и този сън има нещо общо ?
0
0
yanitsa
yanitsa
01.04.2010 02:04
Здравей. Не знам до колко ще помогне моето тълкувание, но ще опитаме. Ти не споменаваш в съня си дали изпитваш страх от тази сняка. Но според мен, твоето семейство е кърмично свързано с някой починал. Евентуално е от смемейството ти, може да е роднина, близък или далечен евентуално да е близък приятел, но според мен е по - скоро роднина, не знам ти си помисли. Но този човек обвинява вас или някои от семейството за нещо и иска възмездие. Кокошката и ракията са вид приношение за да изкупите вината си пред него. Това, че излиза дим и че баба ти се опитва да ви предпази е сигурен знак, че не е с добри чувства към вас и се опитва да ви повлияе. Мисля, че ключа към това всичко да се оправи е в теб, но и трябва да помислиш, да направиш връзка със събитията. Ако се сетиш за нещо, ще разбереш от самосебе си. Един съвет, ако имаш подобни сънища, значи това не е било просто сън, а знак. Подхождай инстинктивно към съня си и сама ще разбереш отговора на въпросите си, дори първоначално идейте, които нахлуват в главата ти да ти се стуват налудничави, не ги отминавай с лека ръка, а помисли. Успех, надявам се да съм помогнала.
0
0