Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Защо котката ми се държеше така

Защо котката ми се държеше така

Защо котката ми се държеше така
Днес останах сама вкъщи. Пуснах си филм и взех едно от котетата си при мен, тъй като не трябва да остава сам, защото наскоро го простреляха. Та както си гледам филма' Персей ( така се казва котето) скочи от краката ми, и започна да скача по вратата, да се върти в кръг, да хъска и да мяука сякаш го колят! Взех го на ръце, но той започна да се дърпа и се уплаших да не се нарани, за това го пуснах. Както започна така и спря-внезапно. След няколко минути се повтори същото, само че този път си отвори вратата излезе в коридора и започна да хъска на. . . въздуха пред него!

Беше си извил гърба като дъга, опашката му беше настръхнала и той хъскаше. Разплаках се, не знаех какво става - грабнах го и излязохме от къщата и още щом прекрачих прага спря. . . даже замърка. Моля ви, кажете какво би предизвикало такава реакция. . . четох в една книга, че животните се държат необичайно покрай полтъргайсти и духове, но това. . . . и моля ви, без неща от сорта на "Котката ти е луда, болен е от бяс" и тем подобни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Мел
Мел
22.07.2015 23:25
Добре,само спокойно да знаеш ако си в къща или апартамент дали в апартамента е живял някой преди теб или къщата е реновирана?
0
0
миг.ена
миг.ена
27.01.2015 15:08
котката ти е.уда ибо.на от бяс
0
1
Галя
Галя
28.12.2014 19:23
В каштата има поутаргаис или е прокалната нямам идея какво да правиш но по добре се премести
0
0
Котенцето :Д
Котенцето :Д
21.12.2014 20:44
Може би в вашия дом се е опитал да влезе неканен гост.Когато прочетох историята ми стана гадно.Опитай се да си спомниш дали в момента на уплахата котката ти е гледала в една точка.Не съм сигурна но ако е така значи е забелязала нещо свръх естествено.Предлагам ти да отидеш на ветеринар.Успех!
1
0
Валя
Валя
12.09.2014 15:57
По-добре кажи на родителите си и вземете решение да заведете котето на ветеринср, където да му обясниш за случилото се. Може реакцията му да е предизвикана от много неща, но определено не е дух или полтъргайст. Но все пак ако това ще те успокои може да минеш с тамян, който се поставя върху топъл въглен и се къди из стаите за прогонване на злите духове и т. н. И все пак-помисли за възможните причини защо котето се е държало така и го заведи на ветеринар. Успех!
0
0
Божидара
Божидара
11.09.2014 19:14
Животните имат доста развити сетива и е възможно твоето коте да е усетило някакво присъствие. Плюс уплахата от стрелбата по него това може да го е накарало инстинктивно да се опитва да предпази теб и себе си от неизвестен за теб фактор. Възможно е да има нещо свързано с паранормална активност или нещо такова... Но за всеки случай се допитай до ветеринар, защото е възможно тази реакция да му е навредила... по някакъв начин. Успех!
0
0
Тити
Тити
06.09.2014 22:48
Принципно кучето ми лае по въздуха или срещу тъмното.Напръсках със светена вода и спряха тези проблеми.
4
0
//////
//////
06.09.2014 16:48
Оса,пчела които не си видяла.Или го боли заради раната където са го простреляли.Или пък вече е стресирано коте от стрелбата и се шашка от най-дребният шум.Също миризма от крем по ръцете,препарат,вода може да предизвика такава реакция и тнк...Аз бих го завела все пак до ветеринаря за видя дали всичко е наред с раната от стрелбата.Ако те притесняват духове литургия в църквата за упокои на починалите,светена вода вкъщи+тамян...И готово :)
2
1
****
****
07.09.2014 02:23
Аз видях котката ѝ - тупна ме с лапичка по главата. Ясно е че нищо ѝ няма. А кой се е опитал да нахлуе се сещате вече - сигурно е стрелеца, който си иска дължимата му френска. Така са лудите - каквото и да правят си искат "дължимото им".
1
0
манарт
манарт
06.09.2014 22:10
Котето Ви е напълно нормално и със сигурност вече "сте член на Неговото семейство". Действал е като бодигард на дома Ви и на Вас. Действията му подсказват, че от паралелния или нашия свят е опитал да влезе неканен гост в неговия "защитен периметър" и неговата къща. Аз имам три невероятни истории с котки, като една е лично преживяване свързана с мой "стар дълг" или опит да бъда изгонен от това измерение :). Ако проявявате интерес следващият път последователно ще Ви опиша и трите истории.
6
0