Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Дух ходи по леглото ми нощем

Дух ходи по леглото ми нощем

Дух ходи по леглото ми нощем
Здравейте! Напоследък ми се случват редица странни неща, които бих искала да споделя. От Коледа станах голям почитател на Майкъл Джексън и до голяма степен потънах в творчеството и личността му. От тогава започнаха да ми се случват тези неща. Веднъж както си седях пред компютъра видях сянка на човек, която изглеждаше досущ като Майкъл Джексън, да се плъзга по пода от вратата до прозореца на стаята ми. В този момент ме обзе страх. Някои нощи когато си легна да спя, но още не съм заспала усещам някой да ходи по леглото ми докато стигне до главата ми. След което. . . сякаш ме удря ток и за момент получавам лек гърч. После всичко приключва и се успокоявам. Това се случи вече 3-4 пъти. Възможно ли е да ми се явява духът на Майкъл Джексън? Понякога чувам гласа му телепатично да ми говори. Полудявам ли или това е реалност?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Мая
Мая
31.03.2016 10:12
Оказа се,че Майкъл Джексън наистина е бил сатанист. Проучих тази история и се оказа истина! Моля ви,не го слушайте и не му бъдете фенове за да не ви оплете Сатана в мрежите си. Говоря сериозно! На скоро повиках вкъщи свещеник екзорсист за да очисти мен и дома ми от свръхестественото присъствие,което описах в публикацията си тук. Той каза: "Това не е духът на Майкъл Джексън. Той е на друго място. Това е демонично присъствие!" Този свещеник,отец Гелеменов,от 36 години се занимава с екзорсисъм (гонене на демони и разваляне на магии)и е много в час с тези неща. Внимавайте много каква музика слушате и как живеете защото Сатана не спи!
9
0
Георги
Георги
26.03.2016 10:40
Майкъл Джексън не си е продал душата на дявола,а и да го е направил няма от къде да знаем,защото ние сме живи и не сме били там! :) Ако това наистина е била неговата душа,това трябва само да те радва,ако си му истински фен!
Но тук има и някаква уловка:
Може да си изпаднала в полусънно състояние и всичко да ти се е сторило реалност или да е бил демон,присвоил неговия образ.
Във всеки случай,трябва да внимаваш! Пожелавам ти късмет и всичко най добро! :)
3
0
maria_kiril
maria_kiril
17.03.2016 14:37
Видях ,че на моя коментар е наблъскан с мноого минуси.
И искам да кажа,че това не е правилно, радвам се,че поне авторката ме е разбрала и е проверила за това което и говоря.
Имате пълно право и тук да наблъскате с минути,имате пълно право да си живеете в заблуда.
8
16
анонимен
анонимен
17.03.2016 14:49
Не само на теб блъскат минуси, хич да не ти пука, нека се радват, и не очаквай да проверят за това което си казала, те всичко знаят, за какво им е да разберат нещо ново :D
7
7
maria_kiril
maria_kiril
16.03.2016 21:02
И аз също уважавам творчеството на Майкъл Джексън.
Но преди време бях чела че той е в ада,и че докато е бил жив е подписал договор с дявола.
Ако не ми вярваш напиши в гугъл " майкъл джексън в ада!"
Ако го направиш ще се сдобиеш с нечувана информация.
НЕ това не е духът му,а това е демон който взима образа му. Демоните често зимат образа на този който харесваш,или мразиш или просто е специален за теб.
Внимавай наистина,нещата които каза са страшнички..
6
15
Мая
Мая
17.03.2016 08:27
Благодаря за информацията. Снощи като прочетох коментара ти си казах: "Боже,поредната глупост от пресата!". Но днес се разрових в гугъл,прочетох някои статии и видях,че не са глупости от пресата. Майкъл Джексън бе много скандална личност,но никога не съм си и помисляла,че може да е бил сатанист. Действително,тези неща започнаха да ми се случват откакто му станах почитател. Мисля известно време да живея в тишина...
7
0
анонимен
анонимен
16.03.2016 21:08
Това което написа ми напомни на сериала "Свръхестествено". Не знаех, че Джексън си е продал душата на Дявола.
5
15
Аноним
Аноним
15.03.2016 18:14
Аз също съм усещала ходене върху леглото си и след това рязко усещам как все едно някой ме бута към леглото. След това се изправям рязко и няма нищо. Мисля, че е възможно да е дух. Може и да е Майкъл Джексън. Кой знае? Мисля, че трябва да прочистиш у дома си. :)
2
16
Аноним
Аноним
17.03.2016 14:17
Мисля, че е малко вероятно да ти навреди. Обикновенно духовете са при нас, в света, за да преминат към следващо ниво. Вероятно търсат внимание или помощ. Не мисля, че може да ти направи нещо лошо. Вероятно е и да е Майкъл Джексън. :)
2
16
Maya Sokolova
Maya Sokolova
15.03.2016 23:45
Чудя се,ако това е Майкъл,защо ме посещава и какво иска от мен! Дали иска да ми помогне за нещо? Възможно ли е такова присъствие (макар и неговото) да ми навреди?
5
0
анонимен
анонимен
14.03.2016 19:31
Аз вярвам в свръхестественото, имал съм случка с дух, имал съм и други, но за тях не съм 100 процента сигурен, защото може и въображението ми да си е правило шеги с мен, за това ще ги изхвърля от списъка ми. Тук се пишат страшно много фалшиви истории и не знам до колко мога да съм сигурен в достоверността на историята ти. Да приемем, че е истина, каквото и да ходи по леглото ти през нощта, едно е сигурно, това не е духа на Майкъл Джексън. Изчел съм страшно много неща за духовете и пр. знам начини да се прогонват зли сили, но не съм ги изпробвал, за това няма да ти ги казвам, с тази задача да се заеме някой друг.
2
15
Maya Sokolova
Maya Sokolova
14.03.2016 19:45
Историята ми е напълно истинска,уверявам те. Не бих си губила времето за да пища измислени истории. Да речем,че не е духа на МаМайкъл...тогава кой може да е,според теб?
5
0
анонимен
анонимен
14.03.2016 18:59
Дали просто не си се вманиачила? Ако той се появяваше при всичките му фенове, почти целия свят щеше да е пропищял от духа му.
2
16
Maya Sokolova
Maya Sokolova
14.03.2016 19:17
По принцип си прав. Не веднъж съм се замисляла за това,но преживяванията ми са реални и съм сигурна в това! Ако съм се вманиачила,както казваш,тогава кой ходи по леглото ми нощем? Имай предвид,че в тези моменти съм абсолютно будна и в съзнание.
5
0