Не се харесвам

Не се харесвам
Това, което ще напиша е много тъпо и безсмислено, но все пак ми трябва съвет, а и имам нужда да го споделя.

Имам чувството, че никой не ме харесва. Аз съм на 14 и не съм много красива, а и приличам на някоя четвъртокласничка. Имам приятелка, която е на 13 и прилича на някоя 16 годишна лигла (наистина е лигла, за всичко ѝ угаждат, докато аз съм под "военен контрол" ).

Момчетата пишат само на нея, а аз съм като пепеляшка преди кръсницата Не получавам никакво внимание. Както и да е, бях си харесала едно момче на моята възраст. Не сме близки, дори не сме си говорили, просто сме се виждали на живо 2 пъти и се имаме в приятели в соц. мрежа.

С приятелката ми е същото, само че тя дори не го е виждала. И аз седях с нощи, чаках да ми пише, но той е писал на нея и то сърчица и такива. Когато тя ми каза ми стана много гадно, защото това се случва с всяко момче, което харесам . . . тя привлича всички. Аз знам, че съм по-добра от нея, може да не съм хубава като нея, но не съм и егоист, лигла и т. н. Дайте ми съвет как да повдигна малко самочувствието си . . мразя се.

П. С. Хейтвайте си на воля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
ivan
ivan
29.08.2014 19:04
Споко кукло няма да ти пука аз се застъпвам веднага за теб защото така е много тъпо имаш ли скайп или фейсбук искам само да мислиш позитивно и то само ще си дойде като се мразиш е по зле повярвай ми
3
0
Соня
Соня
29.08.2014 12:42
Леле не мислех че ще има нужда от това ,но може би твоята "приятелка може да те мрази
3
1
pesho
pesho
29.08.2014 12:13
Всеки е красив по своему,така че не мисли,че си грозна.Защото красотата на приятелката ти няма да е вечна повярвай ми.Не се подценявай и не се мрази.Такива като приятелката ти-лигли много бързо могат да бъдат"смачкани"в обществото.
10
0