Харесвам го

Харесвам го
Здравейте. Искам да ви споделя нещо. Всеки петък, събота и неделя аз си ходя на село, а там има един наистина голям сладур, по който си падам.

Той е по - голям от мен. Аз съм на 12, а той на 14, кара мотор и често се случва да мине и през нашата улица с мотора си!

Много го харесвам, :love: :cry: а той ме е виждал само няколко пъти и дори не ме познава. Направо изгарям когато го видя.

Моля ви, дайте ми някакви съвети как да го накарам да ме забележи и да ме хареса малко или много!?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимка
Анонимка
10.05.2013 23:50
Ами какво да ти кажа.. една моя приятелка също беше като теб, само че тя е на 14, а той на 16г. Та исках да кажа, че тя го харесваше 8 години. Така твърдеше. И накрая не стана нищо, защото тя така и не му каза. Съвета ми е по-добре се опитай някак да му привлечеш вниманието, в смисъл говорете си за нещо. Поопознайте се, станете приятели, разбери какво харесва и така. Ако стане стане! Ако не стане Господ здраве да му дава! :дд.. А, и още нещо. Недей да мислиш кой знай колко много за него имай си 1 наум. За да не стане така пък, че да те разочарова. Успех!!!
0
0
мисия невъзможна
мисия невъзможна
22.01.2013 14:01
Следващият път скочи пред мотора и така ще те забележи ;)
0
0
маг фея
маг фея
18.10.2012 22:10
Така миличка, сигурно си много влюбена, но да сме честни- 2 години, малко трудно ще го хванеш в мрежите си. аз ще ти кажа какво трябва да се направи - взимаш една роза, потапяш я в една чаша със студена вода, взимаш малко пшеница, сдъвкваш я и казваш " както дъвча тази пшеница, така да ми дъвче устните ....името на човека който искаш да ти стане приятел. после я изплюваш в чашата с водата и розата. престоява една седмица. след това я вадиш и потапяш нещо свое в нея и му го даваш- примерно нещо за мотора- аксесоар и тн. ще бъде твой. ако не се справиш - пиши ми име датата си на раждане и годината както и неговите. ще ви свържа на всяка цена. работя безплатно като ясновидец- радиестезист, мога да попитам махалото за бъдещето ти.
0
0
Кристин
Кристин
18.10.2012 21:51
Багодаря за тези мили думи накарах те ме да се почувствам много по добре!
0
0
Лала
Лала
16.10.2012 20:31
И това ще мине...
Не се старай и чуди какво да правиш само и само да се харесаш на някого. Днес е той, утре ще е друг...
Често хората забравят себе си и се опитват да бъдат такива, каквито не са. Може и да успееш да привлечеш неговото внимание. За момент може и да станеш супер щастлива, в което няма нищо лошо, но това ли си наистина ти и колко време можеш да се правиш на нещо, което не си? Всъщност по-скоро би те натъжили, защото той не харесва теб, а това, което ти се опитваш да бъдеш - един фалшив или доста подправен образ. Не е ли по хубаво да те харесат такава каквато си?
Не си малка да осъзнаеш това.
Бъди себе си и бъди горда с това, което си.
Повярвай ми, това е доста трудно... но успееш ли да устоиш ще постигнеш големи неща в живота ти.

Животът е пред теб, тепърва ще се влюбваш...
недей да бързаш, а се наслаждавай на това, което си и което имаш в момента.
И не забравяй, бъди благодарна, за това, което получаваш и за това, което не получаваш. За всичко си има обяснение.

Бъди щастлива и не се вайкай чак толкова много.
Ако е писано да се запознаете, остави го на съдбата, тя ще се погрижи.
0
0
moon
moon
15.10.2012 00:41
Абе,ходи да спиш, лапе, че училище те чака :D
0
0