Държат се зле, защото не съм като тях

Държат се зле, защото не съм като тях
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте! Това е може би една от последните ми истории. Не искам пародии, обиди и т. н. Искам разбиране, защото знам, че не съм единствената с тези проблеми! Ами от къде да започна.

В училище всички ми се подиграват. Наричат ме с какви ли не имена, повечето от тях, не искам да ги казвам, тъй като са цинизми. Ами да-виждам духове, една от най-добрите ми приятелки е дух. Другите ми най-добри приятелки са 6 на брои. Всички други ме мразят, защото не ходя с къси панталони, джинси или рокли със гол гръб, нито използвам козметика в училище. Всички други момичета го правят, но мен не ме интересуват най-новите дрехи и козметики на ейвън, аз си нося дрехи, който са нормални за възрастта ми.

Тениска и клин. Не си и помислям как отивам на училище гримирана с боядисана коса (тип омбре) и рокля с гол гръб. Както ходят моите съученички. Това според мен е много глупаво и безсмислено. На дванадесет години да ходиш на училище все едно си облечен/а за дискотека! Писна ми да ме обиждат, чувствам се безполезна!

Рейтинг

3.9
Общо 11 гласували
5 4
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
liliannikky
liliannikky
03.01.2018 23:18
Казвам се Лилиан Н. Това е много радостен ден от живота ми поради помощта, която ми даде, като ми помогна да върна бившия си съпруг обратно с магията и любовта си. аз бях женен за 6 години и беше толкова ужасно, защото съпругът ми наистина ме изневеряваше и търсеше развод, но когато се натъкнах на имейл на в интернет за това как той е помогнал на толкова много хора да си върнат обратно и помагат да се установи връзка. и да накарате хората да бъдат щастливи в отношенията си. обясних моето положение на него и после търсех неговата помощ, но до най-голямата ми изненада той ми каза, че той ще ми помогне с моя случай и тук аз празнувам, защото моят съпруг се е променил напълно за добро. Той винаги иска да бъде от мен и не може да направи нищо без моя подарък. аз наистина се радвам на брака ми, какво голямо празнуване. аз ще продължа да свидетелствам в интернет, защото д-р Сягуру наистина е истински калибър. НИЕ НУЖДАТЕ ПОМОГНЕТЕ ПОВЕЧЕ ДОКУМЕНТАЦИЯ ДОКТОР САГУРУ СЕГА ПО МЕЖДУНАРОДНО ВРЕМЕ: drsagurusolutions@ или whatsapp +2349037545183 Той е единственият отговор на проблема ви и ви накара да се чувствате щастливи във вашите отношения.
1 ЛЮБОВ СПЕЛ
2 ВЗ
3 ПЛОДОВЕ НА ЖЕНАТА
4 ПРОМОЦИЯ СПЕЛ
5 ЗАЩИТА ЗА ЗАЩИТА
6 БИЗНЕС СПЕЛ
7 ДОБЪР РАБОТА СПЕЛ
8 LOTTERY SPELL и COURT CASE SPELL.
0
0
...
...
13.06.2015 14:26
И аз съм горе-долу така. Просто се опитай да си представиш, че са смешни (не знам кое на теб ще ти е смешно, заради това...), или пък че не ти го казват. Знам, че ще ти е трудно, но просто пробвай. Отдалечи де от тях, брой до десет и се опитвай да не забелязваш нищо. Не е важно дали си аутсайдерка, важното е на теб да ти е добре!
0
0
Бебси
Бебси
28.02.2015 17:07
И аз бях аутсайдер и ме кефеше. Това може да се промени,а дори да не се промени, не е задълвително всички да те харесват, а и е невъзможно. Споко! Ще надраснеш тия неща. Бъди търпелива и не обръщай внимание на съученичките си. По-интересно е да си различен.
1
0
????????
????????
24.12.2014 20:33
и аз виждам и чувам духове. Не Си СаМа !!!!!!!!
0
0
Ivan
Ivan
28.07.2014 18:02
И при мен е така но аз съм момче. И работата е там че винаги се обличам в черно и си лакирам ноктите в черно. Те ми се смеят и им се струвам странен. Ако съм облечен в бяло чувствам срам и тогава ми се смеят още повече, не мога да ги разбера тая тъпа човешка раса. Гледай да им отмъстиш по някакъв начин. Знам ли наеми някой здравеняк да ги спука от бой че никой повече да не те закача! Да знаят с кой си имат работа! И ако пак продължат този път кажи на здравеняка да им съдере кожата от бой да ги съсипе направо! Това е което аз бих направил но аз не мога да общувам с хората не мога да намеря такъв човек. Не че това ще ги накара да те уважават или да те обичат но поне вече няма да ти се подиграват.
1
1
Петя
Петя
17.12.2014 20:36
а и прати ми съобщение ако съм била от полза за теб
0
0
Петя
Петя
17.12.2014 20:34
Не съм съгласна с теб тя не трябва да им отмъсти защото очевидно не е такава,Просто бъди себе си и не им се връзвай може би се подиграват защото има нещо у теб което кара момчетата да те харесват и те завиждат заради естествената ти красота , Щом пак те обидят им кажи в очите : Красотата не се крие в стоте пластове грим а в истинската ти външност , Може би те ще се засрамят и ще престанат с подигравките
0
0
севи
севи
28.07.2014 16:18
така първо,ти си права за това което казваш и съм съгласен с теб!

но една забележка това с духовете е странно и ти си го измисли!
повярвяй ми недей да го пишеш! не знам може да ми се убидиш но....щ

но иначе те поткрепям за това че ти се подиграват,те не са прави

всъщност те са за подигравка
2
0
MEN
MEN
25.06.2014 08:15
повярвай ми не си сама
0
0
hihutmomo
hihutmomo
19.10.2014 00:27
аѝде и аз се присаидинявам към клуба на отвърлените 6тото и аз сам така
0
0
Hekate29
Hekate29
08.06.2014 00:27
Съгласна съм с теб, защото и при мен е същото !!! Ако не слушаш чалга и не ходиш с адски къси панталони и поли ти си смотан !!!
И ако не изглеждаш като анорексичка си дебела !!!!
0
0