Beautiful Insanity 009
Beautiful Insanity 009
Новак

Моята Стена

 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави отговор към форумната тема: Сякаш знам какво ще стане...преди 6 годиниОбиждала ли си призрак?
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави форумната тема: Тя беше на вратата на банята и ме гледаше как страдампреди 6 годиниИма едно момиче от The Ring, което е дух. От дълго време я помня, даже си направих прическата като на нея. Само ми трябва дълга бяла рокля. Но това не е темата. Първо я видях във хола и бавно отидох в банята. Моят баща го направи преди мен. Отидох в огледалото и повтарях - I won't suicide, I won't suicide, I won't suicide!. Мислите ми често са на английски.

  Помня да съм повтаряла и думата съжалявам, но не помня кога. Объркана съм. А пък моят баща без да показва чувства си бели кожата от ръката и има купчина от кожа без кръв, а ръката му още е добре. Тя беше на вратата на банята и ме гледаше как страдам без да си показва лицето. Стоеше и не мърдаше. Някой може ли да го обясни? Възможно ли е духа в къщата ми да е ползвал облика й и да се появи? Тя не е зла, но може и да го е направила.
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави форумната тема: Високи черни фигури ме посетихапреди 6 годиниПо принцип днес поспях малко в друга стая, защото не спах добре. Изведнъж сънувах много високи черни фигури, които са гости. Говорят все едно нямат емоций на огромни столове. Аз пък бях ниска, но това е нормално, защото съм на 12. После си пускам таблета и виждам, че той е прозрачен, затова взимам прозрачно лепило да сложа, за да виждам. Без да искам вместо това слагам пог четвъртият стол, който е мой и едно от фигурите ми каза да спра и ми го отне. На края се видях да стоя на стола си без да мигам, без да се движа и без да говоря.

  Сега другият сън. Аз съм в една разноцветна стая със едно момиче. Не я виждам. Изведнъж летим и къщата изглежда все едно гледаш през тънката стена във видеоигра. После ние летим и тя каза - Уау, ти си русалка!. Аз отговорих, че русалките не летят и тя ме заплаши да си покаже истинското лице. Когато се събудих имах предчувствието, че лицето й е страшно. Кърваво. Надраскано с белези. Щом ме е заплашила с него. Някой ще ми обясни ли какво значат? Също съм фен на зловещите неща и това със предчувствието лице е нормално за мен.
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави форумната тема: Всичко стана тъмнопреди 6 годиниТова не е сън, но веднъж, когато бях много фокусирана върху таблета си и не мигах всичко освен таблета стана тъмно. Отначало не му обръщах внимание, докато изведнъж се почувствах все едно очите ми се обрищоат или нещо подобно. Изплаших се и спря.

  Някой има ли обяснения? Има дух, но тя се оказа, че е добра, не знам дали нещо не е направила.
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009попълни разширения си профилпреди 6 години
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави отговор към форумната тема: Все по-често се случват паранормални историипреди 6 годиниТи си глупавият, тя просто искаше история!
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави отговор към форумната тема: От 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!преди 6 годиниТрябва да намериш начин да провериш дали има негативна енергия в къщата. Ако има ,има или демон или призрак,които са зли.
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави отговор към форумната тема: Видях я, но другите не я виждаха!преди 6 годиниМоже да е призрак.
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави отговор към форумната тема: Забелязали ли сте ... преди 6 годиниНищо лично, но мозъка ли ти е промит? Аз никога не бих съдила по вида. Днешните дни всеки може да те предаде! Ако се срещаш само с красиви хора ще разбиеш сърцата на грозниците!
 • /Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009добави отговор към форумната тема: Странните кошмарипреди 6 годиниЗатова си прав.