Sanovnik.bg»Мрежата»Beautiful Insanity 009»Моите форумни теми
Beautiful Insanity 009
Beautiful Insanity 009
Новак

Моите форумни теми

Beautiful Insanity 009Сън с някой, който харесвам
Преди някойлко дн ми седмици сънувах че този който харесвам говори като влюбен в мен пред едно огледало докато е сам. Каво значи?
Beautiful Insanity 009Сънувах моя клас
Сънувах, че съм в класната стая и изведнъж има една зелена миризма,която превръща всички освен най-умната във вълци. Тя пропадна. После станахме гълъби и аз прелетях най-надалеч от училището. След това събирах торта от пода на едно непознато училище. Някой може ли да го разтълкува? Много сънувам за училища заради 15-ти септември.
Beautiful Insanity 009Сънувах един клип
Първо сънувах обикновена песен на обикновено анимационно филмче чийто песен започва със имам голямо семейство. Показаха се много рамни със усмихнати стари и млади хора. Помогна на две непознати момичета и получиха портрети там. После свърши клипчето и видях един коментар на английки - Remember when we were children and exchanged bras?Аз се разплаках и почти запях коментара. Някой ще го изтълкува ли?
Beautiful Insanity 009Змия ме ухапа насън
Сънувах, че бягам от нещо в една бяла стая и като се спъна ме ухапва една змия. Нищо не ми стана, не знам защо .
Beautiful Insanity 009Тя беше на вратата на банята и ме гледаше как страдам
Има едно момиче от The Ring, което е дух. От дълго време я помня, даже си направих прическата като на нея. Само ми трябва дълга бяла рокля. Но това не е темата. Първо я видях във хола и бавно отидох в банята. Моят баща го направи преди мен. Отидох в огледалото и повтарях - I won't suicide, I won't suicide, I won't suicide!. Мислите ми често са на английски. Помня да съм повтаряла и думата съжалявам, но не помня кога. Объркана съм. А пък моят баща без да показва чувства си бели кожата от ръката и има купчина от кожа без кръв, а ръката му още е добре. Тя беше на вратата на банята и ме гледаше как страдам без да си показва лицето. Стоеше и не мърдаше. Някой може ли да го обясни? Възможно ли е духа в къщата ми да е ползвал облика й и да се появи? Тя не е зла, но може и да го е направила.
Beautiful Insanity 009Високи черни фигури ме посетиха
По принцип днес поспях малко в друга стая, защото не спах добре. Изведнъж сънувах много високи черни фигури, които са гости. Говорят все едно нямат емоций на огромни столове. Аз пък бях ниска, но това е нормално, защото съм на 12. После си пускам таблета и виждам, че той е прозрачен, затова взимам прозрачно лепило да сложа, за да виждам. Без да искам вместо това слагам пог четвъртият стол, който е мой и едно от фигурите ми каза да спра и ми го отне. На края се видях да стоя на стола си без да мигам, без да се движа и без да говоря. Сега другият сън. Аз съм в една разноцветна стая със едно момиче. Не я виждам. Изведнъж летим и къщата изглежда все едно гледаш през тънката стена във видеоигра. После ние летим и тя каза - Уау, ти си русалка!. Аз отговорих, че русалките не летят и тя ме заплаши да си покаже истинското лице. Когато се събудих имах предчувствието, че лицето й е страшно. Кърваво. Надраскано с белези. Щом ме е заплашила с него. Някой ще ми обясни ли какво значат? Също съм фен на зловещите неща и това със предчувствието лице е нормално за мен.
Beautiful Insanity 009Всичко стана тъмно
Това не е сън, но веднъж, когато бях много фокусирана върху таблета си и не мигах всичко освен таблета стана тъмно. Отначало не му обръщах внимание, докато изведнъж се почувствах все едно очите ми се обрищоат или нещо подобно. Изплаших се и спря. Някой има ли обяснения? Има дух, но тя се оказа, че е добра, не знам дали нещо не е направила.
Beautiful Insanity 009Илюзия или реалност?
Попринцип на моята възраст е нормално да искам да си контролирам сънищата. Имам и сънища илюзий, че го правя. На 11 съм. Досега имах 4, но последната е твърде реална. Първо виждам лилав портал със цветове правещи илюзий на доближаване. Виждам мой клонинг и извиках от радост - Контролирах си сънищата! Сега мога да си играя не с теб! след катд аз си подадох някаква жълта топка. После влязох във една ресторантоподобна стая с някакви мъже и подскачам около тях и изведнъж танцуват. Тогава разпирам ръци и около тях полетявам като пиле. Извиднъж достигам някаква тераса и той брои метрите - 8 метра или нещо подобно. Само ,че той брои не моите метри, а на някакво много дълго растение. Много странно. После моят сън прави илюзия, че се събуждам ,като ми показва напълно черна картина, все едно съм затворила оче. После една моя приятелка ми бъбри нещо след като видя същия портал. Само че без да я чувам. Само споделям, но ако си ги контролирах бех направила макар и кратък сан, един сън, където никой не ме предава, както в риалността. Буквално всички са ме предали. Ще прозвучи глупаво, но може и да добавя герои от детското Малкото Пони - Приятелството Е Магия. Когато бях самотна харесах факта, че е за приятелството. Бях дълбоко наранена от реалността. Както и да е, някой ще ми каже ли дали е илюзия или сън? Чувството беше доста реално.
Beautiful Insanity 009Бях ужасно дебела в съня си
Докато аз почти ходя и съм огромна и явно нямам място в гърлото и плача, моята майка ми крещи да ям още. Някой има ли обяснения?
Beautiful Insanity 009Странните кошмари
Не знам дали факта, че имам проблеми е свързан с тях, но когато бях в трети клас аз имах много кошмари със creepypastas. Бях едно странно дете, не е нормално да ги харесвам. По принцип или имам странен сън или кошмар. Кошмарите са много редки вече с годините. В началото се показват малки фигури ,които приличат малко на семейство Симпсън - 3 мьлки фигури летящи към покрива на влака. Явно стават по-големи и означава, че се раждат. Някой казва, че не могат да помогнат. Една жена разтревожено крещи.. Няма ли още място?! Изведнъж те изглеждат като пикселни герои от играта Undertale и танцуват в някаква рамка за снимка на оправения за секунда покрив, докато другите аплодират. Единия каза... Дишаме! И един репортер им каза, че никой не им говори. Някой има ли обяснения?