Сякаш знам какво ще стане...

  • 03.05.17 09:05#1Magi1712Magi1712Регистрация: 03.05.17Град: ВарнаОтговори: 1Сякаш знам какво ще стане...Не знам точно как да го обясня. Сигурно ще има доста хора ,които ще кажат , че си исмилям и тем подобни , но не ми се случва за първи път и не мисля , че си измислям или имам развито въображение..... Та така по темата .... Преди години ( ако трябва да бъдем точни 2г и няколко месеца ) едната ми баба влезе в болница (инсулт) в този период от време когато говорих или изобщо поглеждах другата си баба я виждах на легло в болница не знам защо сякаш знаех, че ще се случи нещо .

    Не го споделих с никого , защото си мислих , че са някакви измислици и нищо няма да се случи. Но около 2-3 месеца по-късно и тя влезе в болница отново от инсулт и доста такива неща се случват. Може ли някой да ми каже дали това са съвпадения или какво става изобщо ? И преди да отговорите моля Ви не казвайте , че съм за психиатър не е приятно. Относно зодии ако някой тълкува по тях телец съм.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.09.18 05:42#2ivelinastefanovaboneva@gmail.comivelinastefanovaboneva@gmail.comРегистрация: 30.09.17Град: -Отговори: 19от: Сякаш знам какво ще стане...Обиждала ли си призрак?ОтговорОтговор с цитат