Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувам места, за които дори не подозирам, че съществуватпреди 8 годиниМерси и за това с въображението си права, ноало нямах това въображение едва ли щях да сънувам тези места.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувам места, за които дори не подозирам, че съществуватпреди 8 годиниimgЗдравейте! Искам да ви попотам дали това е някаква дарба и дали се е случвало и на други хора.
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Обикновен кошмар ли е или знак?преди 8 годиниЗдравейте! Искам да ви попитам какво означава един мой сън.Потърсих тук но не намерих напълно отговор.И така сънят ми е следният: Бях в един обикновен град и се разкождах,но в един момен сякаш се появи човек....не си спомням как изглеждаше,но той ми показа нещо като басейн, който не беше пълен с вода, а по-скоро със стъкло.И искаше да се вгмурна вътре,но аз се страхувах и казах, че това е стъкло и не мога да се потопя вътре, но човека ми каза да не се страхувам и че всичко ще е наред и ще успея. Аз повярвах и найстина успях.
    Когато се потопих в "портала" там имаше някакви жени който бяха нещо лато слуги и слугуваха на мъжа си...и чувствах, че моята задача е да им помогна. Така и направих казах им, че не е нужно да слугуват и че имат право да живеят живота си както те искат. В този момен всичко се оправи жените ми благодариха и се върнах отново при човека. Той ми показа и други портало в единия трябваше да върна изгубения телефон на едно момиче,а в другите помагах на хорат.
    Изведнъж този мистериозен човек се превърна в моята сестра. С нея искахме да отидем на някое красиво място, за да си починем...И аз я заведох на нещо като залив (беше прекрасно, но и загадъчно). Аз я помолих да отидем да видим какво има на другия бряг и тръгнахме да тичаме по поляна, но тя се превъра в блато пълно със змии. Аз крещях "како-како", тя ми казваше да продължавам да тичам.
    Когато стигнахме брега почувствах болка която ми се струваше истинска и беше, защото от дясната си обувка извадих змия ....тя ме беше ухапала. В този момент се събудих...
    Това е всичко, но не знам какво означава Ако някой може да ми помогне да разбера какво означава сънят ми, ще му бъда благодарна
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Кажете ми какво става?преди 8 годиниТвое мнение....и мерси за "помощта" ...другия път гледай да кажеш нещо полезно, а не само да спамиш...Всичко най-хубаво!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: От 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!преди 8 годиниАко искаш би могла да пробваш да се свържеш с това нещо...но не се плаши защото демоните се хранят със страха на хотата...и на колко си?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: От 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!преди 8 годиниСлучва ми се и на мен постоянно, чуваш ли някой да ти говори и виждаш ри сенки и накива нища?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Кажете ми какво става?преди 8 годиниimgЗдравеите!Искам са кподеля за една моя случка и ми кажете какво да направя. Такааа...имам чувството че някои ме набкудава случи се днес ами седях си във хола и се започна като видях една сянка в коридора беше черна и голяма излизаше от детската стая на мен и сестра ми ами стеснах се ужасно много след това реших да си пусна малко музика за да се разведря ами пуснах си на телевизора вув YouTube някви песни на bts и got7 и ами не избирах песните а те сами се сменяха и ами изведнъж ми се доспа спрях на палза клипа дори не обърнах внимание на песента и полегнах малко... станах и реших да пина вода и да се върна да послушам още музика.... тъй като е на кореиски си бях пуснала субтитрите и ами пуснах клипа и странното беше че отдолу имаше изречения като ,,i know it's all-аз знам че това е всичко" ами и различни др плашещи неща ако някой го интересува ще ги напиша .....

    и питах със силен глас ,,какво правиш тук, махай се не ме е страх и ако не се махнеш ще стане лошо" не очаквах отговор но продължих да гледам клипа и изведнъж спрях на пауза и пишеше ,,Don't waisting your time, what you gona do- спри да си губиш времети, КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ". Стреснах се адски много и почнах да казвам че не ме е страх защото знам че духовете или по-точно демоните маи се хранят със страха на хората. И реших да видя какво др ще ми каже и следващото беше ,,let's start talking -нека да си пиговорим или да започнем да си говорим" и ами аз се съгласих но нищо не стана и в един момент се сетих че трябва да си мия главата и на път за банята видях че на пода в коридира до входната врата имаше една гумичка която слагаме на вратата да не се дере гардероба и ами тя беше паднала а няма как сама да е паднала 99% невъзможно, а не я видях пурвия път след това видях др паднали неща......и странното беше че преди вс това си пеех една песен у която пуснах телевизора имаше точно тази дума която аз бях казала току- що и то изписана ("BEFORE)..СЪЖЕЛЯВАМ че не съм писала правилно но нямах време..и аз съм на 14 ..моля ви помогнете
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувам неща, които после се случватпреди 8 годиниАз съм и приятелка и де познаваме от малки...но относно форума... ами от няколко дни ми се случват по-странни неща от обичайното...онзи ден сънувах един приятес който не сме се виждали от седмици и слд като го сънувах още на следващия ден сесрещнахме...същото де случи и днес части от съня ми се сбъднаха и това е малко плашещо, да знаеш какво ще се случи....ще се радвам ако някой ни обясни сакво става...зодя лъв съм ако има значение и съм на 14
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувам неща, които после се случватпреди 8 годиниPVF123 :От няколко дена вече ми се случва да правя нещо и да се сетя че това съм го сънувала като малка. Друг път сънувам как минавам покрай един плакат примерно и веднага на другият ден това става. Имам една приятелка на която й се случват същите неща, тя веднъж сънува човек който не е виждала от около една седмица и след съня й на другият ден тя го вижда.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 8 години