Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувам места, за които дори не подозирам, че съществуват
Мерси и за това с въображението си права, ноало нямах това въображение едва ли щях да сънувам тези места.
АнонименКажете ми какво става?
Твое мнение....и мерси за "помощта" ...другия път гледай да кажеш нещо полезно, а не само да спамиш...Всичко най-хубаво!
АнонименОт 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!
Случва ми се и на мен постоянно, чуваш ли някой да ти говори и виждаш ри сенки и накива нища?
АнонименОт 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!
Ако искаш би могла да пробваш да се свържеш с това нещо...но не се плаши защото демоните се хранят със страха на хотата...и на колко си?
АнонименСънувам неща, които после се случват
PVF123 :От няколко дена вече ми се случва да правя нещо и да се сетя че това съм го сънувала като малка. Друг път сънувам как минавам покрай един плакат примерно и веднага на другият ден това става. Имам една приятелка на която й се случват същите неща, тя веднъж сънува човек който не е виждала от около една седмица и след съня й на другият ден тя го вижда.
АнонименСънувам неща, които после се случват
Аз съм и приятелка и де познаваме от малки...но относно форума... ами от няколко дни ми се случват по-странни неща от обичайното...онзи ден сънувах един приятес който не сме се виждали от седмици и слд като го сънувах още на следващия ден сесрещнахме...същото де случи и днес части от съня ми се сбъднаха и това е малко плашещо, да знаеш какво ще се случи....ще се радвам ако някой ни обясни сакво става...зодя лъв съм ако има значение и съм на 14