Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКръв от всякъде.
Здравейте, снощи сънувах един сън, който някак си ме изплаши и ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете какво означава. Е, ако въобще нещо означава. И така да преминем към съня. Първо, аз и моята най-добра приятелка се разхождахме в парка, когато изведнъж се появиха някакви момчета и започнаха да се закачат с нас. Едното момче ме ритна в ребрата и усетих как за миг спрях да дишам. Започнах много бавно да падам на земята и последното, което видях беше уплашеното лице на най-добрата ми приятелка. След това се събудих в една много странна болница заобиколена от лекари. Започнах да викам, но сякаш никой не ме чуваше, когато изведнъж в стаята влезе един мъж с огромна спринцовка и тръгна към мен. Исках да се мръдна и да избягам, но не можех, та лекаря заби спринцовката в ръката ми и всичко ми притъмня. Отново отворих очи и видях най-добрата ми приятелка, която се усмихваше. Аз станах и я прегърнах, след което цикълът ми дойде, но кръвотечението беше много силно. Не му обърнах внимание, но след това от очите ми започна да тече кръв. След това започна от ушите и носа, след това усетих вкус на кръв в устата си и отидох до мивката и започнах да повръщам обилно количество кръв след, което паднах на земята и изведнъж сякаш полетях и гледах всичко от високо. След, което се събудих. Много ще ви бъда благодарна, ако ми кажете какво означава.
АнонименМоята пра баба-в съня ми.
Здравейте,искам да ви разкажа нещо.И така моята история започва от там............... Когато съм била на 3-4години моята пра баба(бог да я прости) е починала.Ние със нея имахме много силна връзка,дори да бях малка аз още се сещам за нея.Тъй като тя почина във нашата къща аз спя във неината стая. Всяка вечер като заспивам чувам гласа на баба.Аз и казах че искам да я питам за много неща,че имам много въпроси към нея и,че са много лични,и ако е съгласна и иска да ме чуе да я сънувам и ние двете във съня ми да си поговорим. И така същата нощ аз я сънувах и си говорехме тя ми отговори на много въпроси,като я попитах дали има зъл дух който иска да ми навреди,и тя каза че има но е на Червен Бряг(там къдете живеея)и,че ме преследва постояно аз се шокирах,но тя каза че ме пази и,че нищо няма да ми се случи и аз и повярвах и сега когато знам че има някои на небето който ме закриля съм много по спокойна.
АнонименПаранормална енергия
Здреавейте аз се казвам Елена. Постояно усещам някаква енергия незнам каква дали е лоша или добра но ме побиват тръпки когато се сетя посред нощ се будя но всякаш някой ме буди. Моля ви кажете какво е.
АнонименКошмарен сън - как да ги спра?!
Аз сънувах че съм си на село (попица)и че с дядо,братовчет ми(митко)и аз сме решили да идем до реката да се покъпем аз бях с колело а дядо и митко пеша. Влезнахме в една гора и някакви цикани ни подгониха митко и дядо избягаха,но аз не :cry: . По пътя да ме водят за някъде те се спряха за дуди,и аз успях на избягам,но там остана колелото ми.След като се върнах за колелото ми имаше някакви хора и аз ги попитах: -Извинете тук си забравих колелото тъй като бягах от тякакви цигани може ли да го взема.А мъжът ми отговори: -Да разбирасе че може ела насам аз сще те заведа при колелото ти. Аз казах на дядо и на братовчет ми да изчакат отвън,но вътре те ме зграпчиха и ми казаха че ще ме изкормят и ще продадът червата ми :s: .След това аз се събудих потна и уплашена :x: (което е нормално) :x: .Това не го сънувам за първи път постояно сънувам такива сънища. Моляви,помогнете ми кажете ми как да спра тези гадни сънища. Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
АнонименВиждам сенки
:yawn: Незнам от къде да започна.Винаги когато остана сама чуствам нещо но незнам какво е.Може да е дух,дама пика,починалата ми баба или някой друг.Тази вечер към 11:30часа си легнах да спя,но съня не ме ловеше,въртях се и накрая си пуснах телевизора,към 12:40 станах до тоалетна пийнах малко сок и като се върнах всичко от секцията от гардероба от бюрото всичко беше на земята.Аз бях много оплашена след като прибрах всичко видях няколко сенки около мен,една се приближи и почна да ми говори но говореше много бързо и неразбрах нищо само чух пази се.отидох до банята и видях на огледалото някаква жена и така се събудих какво ли е това?
АнонименПлачеща с кървави сълзи насън
Преди 4-5 седмици сънувах, че съм на училище. После се прибираме с една моя приятелка на име Деси. Както вървим в една къща видяхме една жена тя плачеше, беше стара на около 80-85 години. И очите й бяха бели и плачеше кръв. След 1-седмица дядо ми почина, а тази жена е била майка му
АнонименДвама вампири насън
Тази вечер сънувах, че съм си унас с майка ми. Тя ме праща до хладилника да и донеса някакво мляко, аз отивам и като се върнах дадох и го и се появиха един мъж и една жена. Тя беше вампир, а той не, жената ме ухапа и се превърнах във вампир. И се събудих и после не можах да заспя.
АнонименЧувствам странна енергия
Много страно Всеки ден усещам нещо нереално, вечер като си легна усещам нещо като енергия сякаш някои се опитва да ми каже нещо. Преди 2-3 седмици дядо ми почина :cry: беше ми много гадно през вечерта, когато беше починал :cry: в банята видях черна обувка и когато се приближих тя изчезна страно нали. И от тогава неми е хич спокойно. Моля ви, коментирайте. Предварително благодаря