Моята пра баба-в съня ми.

• 26.06.13 09:54#1ElenaElenaРегистрация: 03.01.13Град: Червен брягОтговори: 10Моята пра баба-в съня ми.Здравейте,искам да ви разкажа нещо.И така моята история започва от там...............

Когато съм била на 3-4години моята пра баба(бог да я прости) е починала.Ние със нея имахме много силна връзка,дори да бях малка аз още се сещам за нея.Тъй като тя почина във нашата къща аз спя във неината стая.

Всяка вечер като заспивам чувам гласа на баба.Аз и казах че искам да я питам за много неща,че имам много въпроси към нея и,че са много лични,и ако е съгласна и иска да ме чуе да я сънувам и ние двете във съня ми да си поговорим.

И така същата нощ аз я сънувах и си говорехме тя ми отговори на много въпроси,като я попитах дали има зъл дух който иска да ми навреди,и тя каза че има но е на Червен Бряг(там къдете живеея)и,че ме преследва постояно аз се шокирах,но тя каза че ме пази и,че нищо няма да ми се случи и аз и повярвах и сега когато знам че има някои на небето който ме закриля съм много по спокойна.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.06.13 06:29#2ДианаДианаРегистрация: 19.06.13Град: ПловдивОтговори: 15от: Моята пра баба-в съня ми.Това е едно към едно истина. Не е зле да осветите имота в Червен бряг.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.06.13 09:16#3ElenaElenaРегистрация: 03.01.13Град: Червен брягОтговори: 10от: Моята пра баба-в съня ми.Blagodarq veche probvahme i stana po zle. :cry:
    Vsqka vecher prozoreca na moqta staq se otvarq i zatvarq,i chuvam edin glas,no govori mnogo burzo i nemoga da go razberq.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest