Виждам сенки

• 18.04.13 02:33#1ElenaElenaРегистрация: 03.01.13Град: Червен брягОтговори: 10Виждам сенки :yawn: Незнам от къде да започна.Винаги когато остана сама чуствам нещо но незнам какво е.Може да е дух,дама пика,починалата ми баба или някой друг.Тази вечер към 11:30часа си легнах да спя,но съня не ме ловеше,въртях се и накрая си пуснах телевизора,към 12:40 станах до тоалетна пийнах малко сок и като се върнах всичко от секцията от гардероба от бюрото всичко беше на земята.Аз бях много оплашена след като прибрах всичко видях няколко сенки около мен,една се приближи и почна да ми говори но говореше много бързо и неразбрах нищо само чух пази се.отидох до банята и видях на огледалото някаква жена и така се събудих какво ли е това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.04.13 09:06#2DarinkaDarinkaРегистрация: 16.04.13Град: -Отговори: 4от: Виждам сенки elka18 : :yawn: Незнам от къде да започна.Винаги когато остана сама чуствам нещо но незнам какво е.Може да е дух,дама пика,починалата ми баба или някой друг.Тази вечер към 11:30часа си легнах да спя,но съня не ме ловеше,въртях се и накрая си пуснах телевизора,към 12:40 станах до тоалетна пийнах малко сок и като се върнах всичко от секцията от гардероба от бюрото всичко беше на земята.Аз бях много оплашена след като прибрах всичко видях няколко сенки около мен,една се приближи и почна да ми говори но говореше много бързо и неразбрах нищо само чух пази се.отидох до банята и видях на огледалото някаква жена и така се събудих какво ли е това?

Това сън ли е или ти се случи в действителност? Противоречиш си...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.04.13 07:44#3zarazaraРегистрация: 20.04.13Град: ПловдивОтговори: 1от: Виждам сенки И аз не разбрах сън ли е или действителностОтговорОтговор с цитат
  • 23.05.13 01:41#4ElenaElenaРегистрация: 03.01.13Град: Червен брягОтговори: 10от: Виждам сенки sijalqvam tova poslednoto izrechenie ne se vpisvashe sujalqvam!no e po istinski sluchai ne e sun!ОтговорОтговор с цитат
  • 23.05.13 01:49#5ElenaElenaРегистрация: 03.01.13Град: Червен брягОтговори: 10от: Виждам сенки Една спокойна вечер мама и тати решиха да ходчт на ресторант останах сама и с моята сестра.Вечерта имаше силна буря и токът беше спрял.Нас ни беше много страх изведнъж видяхме някаква сянка на жена с брадва и почна да ни гони след и ние бягахме заключихме се в нашата стая и токут дойде.Какво е това–ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest