- 26.06.13 09:59#1Кръв от всякъде.Здравейте, снощи сънувах един сън, който някак си ме изплаши и ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете какво означава. Е, ако въобще нещо означава. И така да преминем към съня.
Първо, аз и моята най-добра приятелка се разхождахме в парка, когато изведнъж се появиха някакви момчета и започнаха да се закачат с нас. Едното момче ме ритна в ребрата и усетих как за миг спрях да дишам.
Започнах много бавно да падам на земята и последното, което видях беше уплашеното лице на най-добрата ми приятелка.
След това се събудих в една много странна болница заобиколена от лекари. Започнах да викам, но сякаш никой не ме чуваше, когато изведнъж в стаята влезе един мъж с огромна спринцовка и тръгна към мен.
Исках да се мръдна и да избягам, но не можех, та лекаря заби спринцовката в ръката ми и всичко ми притъмня. Отново отворих очи и видях най-добрата ми приятелка, която се усмихваше.
Аз станах и я прегърнах, след което цикълът ми дойде, но кръвотечението беше много силно. Не му обърнах внимание, но след това от очите ми започна да тече кръв.
След това започна от ушите и носа, след това усетих вкус на кръв в устата си и отидох до мивката и започнах да повръщам обилно количество кръв след, което паднах на земята и изведнъж сякаш полетях и гледах всичко от високо.
След, което се събудих. Много ще ви бъда благодарна, ако ми кажете какво означава.ОтговорОтговор с цитат - 30.06.13 12:40#2от: Кръв от всякъде.Ще чуеш неприятни новини или неща за себи си и заради тях ще разгневиш и може да извършиш глупост от яд. Това е според съновника, нормално е да си се стреснала все пак да сънуваш че те ритат и ти тече кръв от всевъзмозжи места, не е най-приятното нещо... :x: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest