Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименИскам да разгадая нещо и ми трябва помощ от вас.
Здравейте! Искам да разгадая нещо свързано със смърта на дядо ми... Той е много умен човек и знаеше много, той почина през 2002 година когато аз бях малка и винаги съм се опитвала да знам много за него но никой не ми казваше и затова аз реших да разгадая сама. Имам най-личната му вещ и тя е часовника му, на който пишеше числото 17, което беше странно, но пък и дядо ми е умрял от някакво писмо (много лично писмо) и винаги когато влизам в старата къща на село намирах писма на шкафовете при пръхлясалите стари книги. Тези писма бяха свързани помежду си и наистина има много тайни които искам да открия или изобщо да се свържа с дядо ми....
АнонименВиждах лице на жена във витрината
Здравейте! Отново съм аз и трябва да ви кажа нещо което ме притеснява.... Незнам какво е и дори немога да си го обясня но преди виждах лице на жена във витрината за 1 секунда . То беше бяло и ме гледаше а щом мигна изчезваше какво е тва?
АнонименБях на хотел и ми се слу4и нещо странно......( не е сън)
Веднъш прочетох в съновника за проявата на духове и т.н. и как можем да ги усетим. И на мен ми се случи нещо много странно, когато трябваше да бъда в хотел за 1 ден. Както се събудих сутринта усетих че се задушавам (това е един от признаците да има дух в стая, пък и бях отворила прозореца) и нямам болест като задушаване и тем подобни.... Също така и съм много чувствителна и имах чувството че нещо ме гледа (ето и още един признак), както и телевизора се смущаваше (а навън не духаше вятър, беше ясно небето)........ КАКВО МОЖЕ ДА Е? (Неискам коментари като: Ти си луда, гледаш много филми и т.н., защото аз НЕ ГЛЕДАМ СТРАШНИ ФИЛМИ ИЛИ ТАКА НАТАТЪК......И АКО НЯМАТЕ КАКВО ДА КАЖЕТЕ НЕ ПИШЕТЕ) ТРЯБВАТ МИ МНЕНИЯ!
АнонименЧух дете да казва моето име (НЕ Е СЪН)
Когато се къпех и вече излизах от банята, застанах на вратата защото чух дете да казва моето име....а коридора беше тъмен.....и беше през нощта и ми стана странно.... След няколко седмици същото но този път детето крещеше силно....! Какво може да е? Както и ми се видя бяла сянка пред вратата когато бях вътре, но си мисля, че съм си го въобразила! Кажете ми.....
АнонименСънувах страшен сън
Сънувах как влизам в една порта и имаше някакъв 4овек (работник). Беше само един и ме гледаше, а пред нас имаше строеж който трябваше да се събори......Аз пристъпих напред и изведнъж 4ух ужасен писък на дете! От горните стаи на строежа и по4нах да ти4ам към изхода........!