Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Майка ми иска да избера този с парите

Майка ми иска да избера този с парите

Майка ми иска да избера този с парите
Здравейте. Искам да споделя нещо лично и Ви моля за съвет.
Имам приятел от вече половин година, всичко върви като по вода. Разбира се както всички двойки и ние понякога имаме дразги и караници, но бързо се оправяме. Та по същество.

Наскоро майка ми ме запозна с едно момче, което всъщност знае много повече за мен, отколкото аз за него. Той е с 3-4 години по-голям от мен, но вече е здраво стъпил на краката си. (пояснявам, че аз скоро правя 18). Колкото до въпросното момче-има своя фирма, няколко апартамента а за автомобилите не ми се разказва.

Въпросът е в това, че това момче иска да сме заедно, а аз не съм сигурна, че дори го харесвам. Дали защото имам приятел или просто не ме влекат "тарикатчета" като него, но нищо не може да ме накара да го искам. Според майка ми това момче може на ръце да ме носи, ако поискам, да ми осигури повече от чудесен живот, докато съм с него и да имам всичко, което пожелая.

Но дори и това сякаш не ми е достатъчно за да оставя сегашният си приятел. Моля Ви кажете ми според Вас кое би било най-удачното решение. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
02.04.2014 21:44
Майка ти ли ще се люби с него? Послушай сърцето си.
2
2
Сияна Желязкоеа
не слушаи маика си прави това което ти изкаш и продължаваи напред
4
2
Христина
Христина
02.04.2014 16:38
Слушай сърцето си и мисля, че си млада за сериозна връзка, поживей малко
2
0
Тити
Тити
02.04.2014 15:12
Не казвам,че майка ти не е права,но послушай сърцето си!Успех!
1
0
Зетабета
Зетабета
02.04.2014 13:46
Здравей!Не харесвам послания с"благодаря предварително!,макар и да звучи възпитано,но подтекста подсказва,че ти явно имаш отговор за себе си,просто търсиш подтвърждение за своето решение.От мен ще добавя,че мъжете са влюбени в своите момичета първите седем месеца,а след това се започва изучаване на характера.На 18 обичта е в розово,а жизненният ти опит и недостатъчен,а мама "вряла и кипяла!" във вечната битка с живота,безумно ти желае розовото сияние да не те напуска.Избора е твой!
2
0