Коя да избера ..

Коя да избера ..
Здравейте.. Миналата година влязох в ново училище и там се запознах с две момичета и може да се каже, че ми станаха приятелки. (не искам да казвам имена).

С едното момиче сядах още от началото и до края учебната година. Двете са много различни, но някак имат и прилики.

Тази, с която сядах е услужлива, уверена и понякога доста досадна, постоянно искаше да сме двете, през часовете ме питаше за най-прости неща като: "Колко 6х7".

Тя разбира се знае, но не знам защо го правеше. Приписваше от мен и не знам дали и тази година ще е същото. Обича да се меси в чужди работи и няколко човека от класа я наричат клюкарка + другото момиче.

Става ми гадно, но и на мен понякога ми се иска да й го кажа.. :x: Другото момиче е шумно, също уверено, смятат я за готина, не я е страх да си казва открито мнението (както и др. момиче).

Веднъж тази "готината" даже ме удари леко по едната буза, докато си говорихме и ми каза, че не знаела защо го е направила. Аз реших да го забравя.

Та.. и двете момичета искаха да съм с тях, но те самите не се понасяха. Аз ходих извънкласно на рисуване с тази шумната и още няколко деца от нашия клас.

Тя всеки път искаше да сяда до мен. Обиждаше другите деца и аз НЕ ЗНАМ защо я "подкрепях", а не съм такава.

Беше ми писнало малко от момичето, с което сядах. Но като мина известно време след завършването на 15 юни се видяхме няколко пъти, ходих у тях на гости.. И ми беше приятно и забавно да сме двете.

Но през годината бях решила да сядам с едно друго момиче, с което мислех, е ще си паснем като характери, но се разубедих. И сега искам пак да сядам, с която бях, а й бях казала, че няма да сядам с нея..

Не знам дали аз съм била проблема, защото понякога говорих с други деца за тях двете и споделях какво не ми харесва в тях, но не смеех да им го кажа в лицето, за да не ми разсърдят или нещо друго.

Не знам какво да правя. Мисля, че по ми харесва да съм с момичето, с което сядах.. :cry: Кажете какво да направя за да ми олекне на душата. :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Денимира Ангелова
Много си тъпа! Говориш зад гърба им, вместо да им го кажеш! А и като не си като ""готината"" и не искаш да си, недей! Само я залъгваш, че сте приятелки! Същото се отнася и за "клюкарката"! Така е гадно - или си им приятелка, или не! Аз имам една... не знам дали ми е приятелка... която е в същото положение като теб. Тя избра готината. Според мен се държат ужасно с нея. Сега даже никоя от тях не седи на един чин с нея и тя седи зад мен, най-отзад, с новото момиче(не че имам нещо против нея, даже ми е приятелка)
0
0
Mariana
Mariana
12.09.2012 10:49
Здравей , прочетох историята ти и да ти кайа до някуде ми е позната , но донякуде.Искам да ти кажа че ти сама трябва да вземесх това решение, без да се страхуваш кой как ще реагира.Незнам дали усещаш , но в момента и двете момичета те задушават и ти самата искаш да се откъснеш от тях.Правелното решение е вътре в теб.И двете момичета искат да са с теб но не толкова колкото че са ти приятелки а по скоро те държат до себе си за да те контролират.Незнам как ще разбереш думите ми но според мен се отдръпни от тях, но пък ако чувстваш че едната ти е наистина приятелка или и двете са такива значи им кажи , че и ти си чожек имаш нужда от лично пространство.Вие пак ще си бъдете приятелки , но не задушаващи се една друга.Повярвай знам го от личен опит, но при мен момичето беше едно.Ако имаш въпроси питай спокойно.Ти самата знаеш отговора на проблема си просто го потурски в себе си .
0
0