Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Санувах бившия си и най-добрата си приятелка

Санувах бившия си и най-добрата си приятелка

Санувах бившия си и най-добрата си приятелка
Сънувах, че седя в едно заведение и поглеждам през прозореца и виждам него (като в съня ми мисля че е в Варна както е принципно ) и изпадам в шок и в същото време се радвам и излиза м навън да го видя, обаче отвън в същото време виждам една от най - добрите ми приятелки и тръгвам към него ии той само ми казва "Оо кво стаа" и отива при нея и почват да се прегръщат и целуват. И се събудих с мисълта дали се е случило или не. На какво се дължи това . . . . . ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
синьо
синьо
08.09.2014 18:29
Посреща те с шаблон, за да не нахлуеш в него поради своите особености, душице. Казва ти спри се, след което прави нещо свойско. Ако чакаш и не се движиш ще стоиш на тъмно в ъгъла без дори да придобиеш креативност, както би могло да се осъществи.
Шока при вас, елитните кафеджийки е нещо нормално в едната или другата страна, подхранва се с неща, които приемате, за да сте елит, разбира се, може ли...

Извини, но от кафеджийки ли идва "кифли"? Или от цената, която за другия елит е била ок 2 лв. Не съм участвал и не мога да знам от опит, за това и питам.
0
0