Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»След като ми се разкрещя, направих опит за самоубийство

След като ми се разкрещя, направих опит за самоубийство

След като ми се разкрещя, направих опит за самоубийство
Здравейте. Отчаяна съм вече, не знам към кого да се обърна. Момиче съм на 21 години, 2 курс студентка в София. Там е работата че през Ноември страшно много си харесах един съсед от общежитието, живеем врата до врата. Аз съм 93 набор, той 90-3г разлика имаме. . Влюбих се в него не знам как стана, но яко съм лапнала въдицата, постоянно му пиша от тогава в фейсбук, но той чете и не отговаря.

Мисля постоянно за него, представям си как ме люби и едва ли не как се женим и имаме деца. Сънувам го почти всяка нощ, поне в съня мога да го имам. Не спира да излиза от мислите ми, не мога да си представя живото без него, не знам какво чувсктствам вече. Преди 6 дена се засякохме в коридора съвсем случайно, беше много ядосан като почна да ме нарежда- МОМИЧЕ, ЩЕ СПРЕШ ЛИ ДА МЕ ЗАНИМАВАШ НАВСЯКЪДЕ, И ДА ПИТАШ ЗА МЕНЕ, ЗА ПОСЛЕДНО ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, АКО ЛИ НЕ ЩЕ ПОСТРАДАШ ЖЕСТОКО. Аз се разтреперих направо, и той вика: -ОБЕЩАЙ, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ ПОВЕЧЕ НИЩО.

И аз мълча в шок. . и като се изкрещя с всичка сила ГОВОРИ БЕ, ДА НЕ ДОЙДА ДО ТЕБЕ МОМИЧЕНЦЕ. И аз едва едва викам добре обещавам и се прибрах. 2 часа плакох в банята без да спра, отчаях се от живота и взех едно бръснарско ножче, отидох до леглото си, а съквартирантката ми се стъписа, удари ми шамар, спря ме момичето, изхвърли ножчето, нищо не можах да направя.

Много ми е мъчно, обичам го с цялото си сърце, не мога без него, какво да правя. Стигнах до пълно отчаяние, не ям, само плача, искам да си сложа край на живота. . дайте ми съвет моля ви :x: :x: :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Liliya Seropyan
Liliya Seropyan
25.02.2014 10:37
фиксирала си се в непознат...кофти ,ама не е нелечимо... на 21г рядко се случват такива неща типични са за по-ранния пубертет явно ти късно си почнала да зрееш на тази тема...разсейвай се малко по малко и с времето ще го забравиш.. няма страшно..
1
0
redarmy
redarmy
21.02.2014 00:18
Абе тука само хора с психични отклонения ли пишат?
3
0
Тити
Тити
04.02.2014 19:19
Ами замисли се-ще сложиш край на живота ти,заради някакъв си мухльо!Извинявам се за думата.Моля ти се!Не си заслужава, заради този ''Ромео'',родителите ти и приятелите ти да страдат за ТЕБ!
5
0
tuftuf
tuftuf
04.02.2014 12:57
Хората умират и искат да живеят,а наща иска да се самоубие заради момче,към което има само физическо привмичане искам да отбележа ,щото даже не го познаваш. И ко на 21 год ще станеш а акъла ти на 11 годишна....
6
0
лейди
лейди
04.02.2014 11:12
Не си струва да мислиш за него знам, че е адски трудно, но се опитай. Разнообрази живота си излизай с приятелки, колежки, ходи на разходки на заведения през свободното си време. Не мисли за него, такъв груб човек не заслужава даже и да го погледанеш. Не захвърляй живота си само заради една пречка.. има за какво да се живее!
4
1
аз
аз
04.02.2014 01:35
Как ще ревеш и ще се тръшкаш за тоя простак, дето ти крещи като ненормален? Толкова ли си закъсала? Толкова ли се свършиха мъжете на тоя свят? Я се осъзнай малко, на 21 години си, стига с тия глупости, не можела да живее без него, та ти дори не си била на една среща с него, две думи не сте си разменили, като изключим крясъците в коридора. С такъв човек ли искаш да имаш връзка, който ти крещи и те заплашва, че ще страдаш жестоко, ако продължаваш да му пишеш? С такъв човек мислиш ли, че ще ти е хубаво, че ще те прави щастлива, че ще можеш да имаш някакво бъдеще, брак или деца? Я моля ти се сядай си над учебниците и не се занимавай с глупости, има да се влюбваш, да страдаш, да плачеш колкото си искаш, студентка си, залягай над читанките и остави тия простотии с рязането на вени и реване с часове в банята, това до нищо хубаво няма да те доведе. Представяш ли си какво си е помислила съквартирантката ти за теб : тая лудата тръгнала да си реже вените заради някой си там, дето не и обръща внимание? Ти нормална ли си изобщо? Толкова ли не ти е мил живота, ами помисли ли за родителите си, ако това момиче не беше там да те вразуми, ако беше направила някоя кретения и никой не беше влезнал няколко часа при теб, тогава какво? Ще зачерниш родителите си, които са те пратили жива и здрава да учиш, да станеш човек, а ти от простотия заради някакъв келеш да си идеш ей така, за нищо. За това замисли ли се като грабна ножчето? Това днешната младеж сте тотал щета, честно ти казвам, не сте наред. Малко самоуважение нямаш ли бе, момиче? Като не иска да го притесняваш значи не иска, какво му настояваш толкова, да не му е златен? Ти не знаеш нищо за него, не го знаеш какъв човек ще е, не знаеш какъв му е характера, не всичко е външен вид. Чак го и сънуваш, как правите секс и не знам си какво. Олеле, яко те тресе пубертета още ми се струва. Айде със здраве и си опичай акъла, че ти е малко и ще страдаш.
6
1
Зетабета
Зетабета
03.02.2014 23:15
Мило дете,помни,че няма нищо по-ценно от теб самата в този живот,помни,че човекът,отблъснал те по този жесток начин,не те заслужава,помни,че и за теб е родена любовта,която ще те направи щастлива,помни,своите родители,отгледали те с любов, помни за щастливите мигове,които ти предстои да изживееш,да създадеш свой собствен свят изпълнен с любов и щастие,помни за неповторимите мигове,които ще изживееш с твоите деца! Помни,помни,помни!Никога не посягай на живота си,каквото и да се случи,защото това е дар Божий!Винаги има изход! Винаги има врата,която трябва да отвориш,а зад нея те очаква обезателно нещо добро!И,както е казал поета"Когато цъфнат теменугите и всичко тръгне някак зле-еби им майката на другите и гледай ти да си добре."Да си отидеш от този свят без време,доброволно прекъсвайки нишкат на живота,не ще направи'другия' човек нещастен,нито пъкще докажеш нещо някому,безСМИСЛЕНО е,мъката ще влезе в бащеният ти дом,а си родена за щастие.Помни!
2
2
Теодора Петкова
Ако искате пише тук или на скайп сладко_бебс93 на латиница..
2
0
реми
реми
15.02.2014 01:05
Тъпанарка!
0
0