Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»След като 25-годишният ми брат беше убит...

След като 25-годишният ми брат беше убит...

След като 25-годишният ми брат беше убит...
Здравейте историята която ще ви разкажа е по действителен случай. Тази история, този период са наистина най мъчителните ми спомени, които ми разбиха психиката и до днес аз изпитвам огромен страх. Всичко се случва през 2007 година всички знаят за случая от пресата, но малко хора знаят самата истина. Няма да пояснявам имена за да не се изопачат думите ми.

05. 02. 2007г. , бях на училище и имах проблем с едно момче. Нямаше как сама да се оправя и помолих доведеният ми брат да дойде и просто да поговори с момчето тъй като то беше доста по голямо от мен. Но брат ми така и не дойде. Прибрах се в къщи и очаквах да го видя, но него го нямаше. Няколко часа след това сестра му, която беше по голяма от него дойде със съпруга си плачейки не можеща да си поеме въздух, попитах я защо плаче и тя едва едва ми отговори, че 25 годишният ми доведен брат е мъртъв. Разбира се аз 10 годишна пикла не повярвах мислех, че се шегуват, но минути след това разбрах, че са го убили.

Да заради негови приятели той имаше лошо досие, и точно когато се беше оправил не ползваше наркотици и не крадеше, подложи се на лечение и с помощта на семейството жената до него и лекарите се беше оправил негов приятел го е извикал да идат до някакъв блок до някакво момиче, но точно тогава е бил фаталния момент. Влезнали в блока брат ми почукал на вратата и попитал за момичето, но от другата страна мъжът, който отворил започнал да крещи, защото приятелят на брат ми носел шал, който е бил откраднат от блока. И така се събрали съседите и направили обсада, но по душа брат ми беше много добър човек въпреки, че се водеше по чужд акъл. Уплашил се е и естествено в паниката тръгнали да бягат, но вратата била заключена и единствения изход бил през терасата на 1вит етаж.

Брат ми спасил неговият малко по млад приятел той скочил, но когато брат ми е тръгнал да скача долу го е чакал мъжът който отворил вратата на апартамента и с подправен и забранен за България патрон го улучва в гърдите. Макар и малка не значителна ''съчма'', ако може да се изразя така му прояжда органите отвътре и след 100 метра пада и умира. Човекът, който го уби имаше пари и доста говори по медиите вдигна голям шум, че е било в процес на самозащита. Дадоха му за отнемането на живота 25 годишно момче 7години затвор, след това ги свалиха на 5 и при добро поведение го пуснаха и по рано.

Станаха 5 години и 80 000лв кръвнина. Дълго всички включително и Убиеца се питаха, защо след като момчето е било невинно баща му не излезна пред медиите? , знаете ли. защо? . защото той беше съсипан отнеха му рожбата и както аз се изразявам и най лошата да е била моята си е! От тогава има проблем със сърцето, често не му стига въздух, стяга го и му прилошава.

Но най вече не отиде, защото това не беше игра това беше живота на неговият син, син който му беше отнет заради човек, а не защото му е дошло времето. Не искаше да говори на тази тема дори и да излезе и да защити сина си, да го оправдае. Точно по тази причина не мина много време и започнаха и приказките по негов адрес, че имал кръчма постоянно се напивал и така нататък, но знаете ли каква е цялата истина, че ако е имало такова нещо нямаше да се налага да седим без ток!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
7777
7777
01.03.2015 09:45
Моиа савет за теб потарси в нета тайните за числата прочети ги но без да вярваш много силно в тях нищо няма да се случи. Мисля че знам защо се е случило така. Прекалено много клетви е имало над името на брат ти още от преди да се оправи. Ти можеш да поправиш вашето нещастие. Звучи налудничаво и можеби глупаво но ако започнеш да го правиш до 1 месец ще се почуствате по добре и малко по усмихнати. Значи за теб ( медитациа и чи опражнениа за синхронизиране на чи и разбирясе първо да си прочела за тайната на числата) успех. Като стигнеш по далеч ми пиши в Facebook ivailo apostol công
1
1
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
27.02.2015 02:24
Моите съболезнования за твоят брат.
Моля се БОГ да покаже милост към теб и семейството ти. БОГ да ви помага, да ви утеши. Болката ви е толкова голяма ...
2
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
28.02.2015 00:56
Не мога и да си представя колко ви боли.
Няколко месеца преди БОГ да покаже безкрайната СИ милост към мен, като ми даде да повярвам в НЕГО, загубих моят треньор. Той не ми беше просто треньор, той беше може би човекът, който макар да не беше част от семейството ми, направи най-много за мен и се отнасяше най-добре към мен от почти всички хора през живота ми. Когато той почина имах чувството, че никой не ме разбира, че никой не разбира колко ме боли. Но БОЖИЯТА милост винаги е била над мен, вярвам и също и над вас винаги е била БОЖИЯТА МИЛОСТ и НЕГОВАТА ЛЮБЯЩА РЪКА.

Колко е тежко човек да вижда, че почти никой около него или никой, не разбира болката му, като че той е сам в болката си.
Колко повече при теб ... ти си изгубила брат си.
Моите съболезнования.
БОГ да се смили над вас. Дано болката ви бъде по-лека.
0
0
monika
monika
27.02.2015 09:26
С времето болката става по малка,но онези моменти, в който си сам...точно тогава се връща!
4
0