Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Плаша се от онзи човек

Плаша се от онзи човек

Плаша се от онзи човек
Здравейте! До нашия вход на 4 етаж живее един луд човек неговата майка почина преди 1-2 години. Тогава съседите му забелязали че в продължение на 4 месеца той не е излизал от апартамента си те вече започнали да се притесняват и викнали полиция.

Когато почукали никои не отворил затова се наложило да разбият врата вътре полицаите видели труп завит с чаршафи това е майка му (тй пазел трупа и 4 месеца).

Лудият все още живее тук когато минавам от тук ( за да се прибера ) виждам прозореца му и пердетата които са разпокъсани и имат червено петно, винаги си хвърля дрехите през терасата . Доста ме е страх когато се прибирам особено когато се е стъмнило. :s: :s: :s:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Валя
Валя
14.09.2014 14:21
Здравей :-) Разбирам притеснението ти и съм напълно съгласна с долните коментари. Сподели притесненията си с родителите си и наистина ще е добре да вземеш някакви уроци по самоотбрана-общи неща, не само заради въпросния човек, просто незнаеш какво ще ти се случи и как ще трябва да се защитаваш.Спрея също е добра идея-дори да не е точно за самозащита и дезодорант ще свърши работа.Гледай да не поглеждаш към прозореца му и както казва Холивуд Гърл-вземете мерки този човек да получи медицинска помощ за потребностите си и да напусне входа с цел безопасността на теб и съседите ти! Успех!
0
0
Valia M.
Valia M.
23.07.2014 12:48
При нас в кв. Люлин 4 Имаше същият той го даваха по Нова Тв вече 2 пъти Той имаше пистолет с който заплашваше децата от балкона си Хвърляше буркани от терасата и не си пиеше лекарствата но преди 5 месеца той почина !!! Пази се и гледай да не се засичате !!!
1
0
TheAmityAffliction
TheAmityAffliction
22.07.2014 22:44
Идеята за спрея и самозащитата не е лоша. Виж, незнам какъв съвет мога да ти дам, но просто се старай да стоиш възможно най-далеч от него. Не го гледай в очите ако се засечете. И при нас има един луд, но той е кротичък.
Просто внимавай, ако ти посегне го удари с нещо или нещо такова. Пази се и късмет!!
1
0
Maria
Maria
21.07.2014 20:42
Това което казваш е гадно , но този човек защп него махнете от блока? Ако всички сте съгласни с неговото махане ще бъде изгонен. Така не може да се живее ми недай си боже да е опасен за останалите?! ;хх Вземете мерки.
1
0
meltem
meltem
21.07.2014 12:51
Не мога да ти кажа да не се страхуваш, но мога да ти дам съвет!Дръж в чантата си спрей, ходи но уроци по самозащита и нека полицията да ти е на бързо набиране.Надявам се да съм помогнала!
3
0