Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Просълзих се и се извиних

Просълзих се и се извиних

Просълзих се и се извиних
Здравейте. Искам да ви разкажа един много странен сън, който сънувах преди 1 ден. Всичко започна как аз звъня на домофона ни, но на грешен апартамент. Номерът беше 514, което е странно защото в нашия блок няма такъв апартамент. После се усетих и звъннах на нашия, но беше късно. На домофона отговори една възрастна жена с черна коса. тя каза: "Георги, идвай си вече. " и отвори.

Имах чувството че този "Георги" е бил войник, нейн син или мъж. Чакала го е много време и вече е полудяла. Аз обаче не обърнах внимание и влязох, но във входа ни беше мноого различно. Беше много старо и миришеше на мухъл. Все едно времето беше спряло. Качих се в асансьора, но нашия етаж го нямаше. Имаше 15 етаж, и всички етажи ги имаше по няколко пъти.

По копчетата имаше лепенки, такива за рани. после жената все едно беше в асансьора и натискаше нейния етаж. Влязох в апартамента й, там вече времето съвсем беше спряло. Всичко беше толкова старо и тъмно. . . Беше потискащо. Тя ме караше да седя там, макар че на мен ми беше неприятно. После майка ми дойде и в крайна сметка жената разбра че съм сгрешила номера, аз се просълзих извиних и се и сънят свърши. Какво може да означава? :x: :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бетина
Бетина
06.03.2014 23:48
нищо просто странен сън :)
0
0