Стряскам се

Стряскам се
Здравейте. Две вечери по ред, когато си лягам и вече започвам да се унасям се стряскам от нещо, което сякаш виждам пред очите си и подскачам.

Миналата вечер до колкото си спомням беше от няккава дупка, а снощи ритнах някой в коляното.

Миналата вечер сънувах и плодово кисело мляко, че затварям кофичката и казвам на някой да си остане, а после то се беше разсипало и беше изцапало нещо.

Благодаря ви много.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
karito
karito
15.07.2013 20:08
здравей те днес чинка ми доиде у нас и ме стресна и след това щяx да припадна.
0
0
полина
полина
31.12.2010 00:20
Аз също сънувам такива неща, но не като всички, още когато легна и още не съм заспала, а лежа със затворени очи, някак си сънувам нещо. Веднъж се гонехме в класната стая, а аз се ударих в ръба на един чин в корема и след това се стреснах. И просто отскочих, друг път съм сънувала, че както се разхождаме из парка и се качваме с гаджето ми на нашето дърво (наистина го има), изведнъж виждаме едно коте, много беше сладко на един тънък клон. Ние искахме да го вземем за да не скочи и да се нарани. И аз го взех, а то започна да ме драска и изподра лицето и това се случва всяка нощ. И аз не знам какво да правя, но съм се примирила защото не се учудвам както каза Боби защото през деня имам много емоции и за това.
0
0
bibi_miro
bibi_miro
08.12.2010 20:34
Здравейте. Не знам причината, но и при мен се случва същото. Много пъти ми се случва. Пповече от една година все сънувам, че ме заравят под земята, събуждам се и пищя, страх ме е и мен.
0
0
siseto
siseto
07.12.2010 22:14
И аз често се събуждам от стряскания и сънувам, че съм паднала в шахта.
0
0