Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Сънувах , че убиват баща ми

Сънувах , че убиват баща ми

Сънувах , че убиват баща ми
Моля ви, помогнете ми. Една вечер сънувах, че аз, брат ми и баща ми отиваме на някъде (беше като сметище за коли, на което имаше и нови коли) и там имаше един циганин и синът му.

Те започнаха да се заяждат с тати, а аз и брат ми се скрихме зад една кола. После те тръгнаха на някъде. Аз и брат ми тръгнахме след тях. Бяха до една река и циганинът каза на тати, че ще го убие.

Тати не му повярва, а той извади една картечница. А ние с брат ми започнахме да плачем и да крещим. Събудих се и отидох до тати, а той се събуди и ми каза да си лягам.

На следващият ден, когато ходихме до Троян, аз видях същото сметище. Там беше и същият циганин с детето му, които стояха отпред.

И мама каза да отидем да разгледаме, а аз категорично казах не. Мама ме попита защо, а аз и казах, че е много топло и са смотани колите. Не ми се мисли какво щеше да стане.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
борислав
борислав
30.07.2010 11:38
Привилно си постъпил(а). Сънищата имат сила понякога да показват бъдещето, но това се случва рядко.
0
0
АТАНАС
АТАНАС
14.06.2010 19:14
До колкото съм чувал от хора, когато видиш някой, че умира, му се е удължавал живота. Не се притеснявай и аз съм сънувал как мой близък умира. Дори когато се събудих, още не вярвах, че е сън, но Слава богу, нищо на никого не се случи. Така, че не се притеснявай.
0
0
yordan
yordan
29.05.2010 11:32
Не знам.
0
0