Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мога да контролирам това, което се случва в сънищата ми!

Мога да контролирам това, което се случва в сънищата ми!

Мога да контролирам това, което се случва в сънищата ми!
Здравейте. За да не се сблъсквам с коментари от сорта:
-"Ти си оня дето написа историята 1-ви секс" и не! Не съм аз.

Сега на въпроса:
напоследък мога да контролирам това, което се случва в сънищата ми! Невероятно е! Последния ми за сега сън в, който напълно контролирах случващото се беше:
Плувах в морето. Бях с водни очила и шнорхел.

(НЕ ЗНАМ КАК, НО ПРОСТО В СЪЗНАНИЕТО СИ ПОМИСЛИХ (както правя всеки път като аз контролирам съня, което е странно тъй като уж спя) ДА СЕ ГМУРНА И ТАКА СТАНА) Гмурнах се. Тогава видях една медуза (по същия начин си помислих да я зашлевя и така стана) Ударих я, а тя ме упари.

Надявам се се сетихте какво имам в предвид.
Ще ми обясните ли кака го правя и дали е хубаво или лошо.
Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Аз
Аз
20.01.2014 04:23
.....- Но много хора съумяват да контролират сънищата си нематериално. Те си дават сметка, че сънуват и тласкат сюжета в желаната от тях посока.

- Това означава, че не спи цялата мозъчна кора. Не е много пълноценно това спане, когато човек не е дълбоко отпуснат и има усещането, че дори режисира вътре съня си. Няма как да се събуди много отпочинал. Мадлен Алгафари
0
0
ник
ник
18.01.2014 13:12
прочети малко повече за осъзнатите сънища луси дриймс, има техники, които прилагаш преди да заспиш, можеш да се научиш да летиш на сън а по напредналите дори учат за изпит докато сънуват :) използваш съвсем други проценти на мозъка си, трябва да си спокоен, да медитираш и т.н.
3
0
Мария
Мария
06.10.2013 19:18
Да много е готино така,веднъж сънувах моята приятелка как двете бяхме седнали на някакъв чин на улицата и както си сънувам по едно време осъзнах ,че сънувам и се обърнах към приятелката ми и и казах че сънувам и това е сън а тя ми каза как ще е сън.аз като осъзнах че сънувам можех да правя каквото си поискам но се събудих.:))
0
0
Suni Dani
Suni Dani
02.10.2013 11:27
Много е гот и на мен ми се случвало.Даже се осъзнавам че сънувам и си права каквото искам викам сън е:)
0
0
т_коте
т_коте
28.09.2013 20:07
Споко!! Не си единственият. И на мен ми се случва мн пъти и не виждам причина да е нещо лошо, напротив хубаво е, че можем да контролираме подсъзнанието.
0
0