Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Случи се това, което сънувах

Случи се това, което сънувах

Случи се това, което сънувах
Още от малка съм имала силно развито шесто чувство. Често знаех какво ще се случи още преди да е станало, но никога не съм го изтъквала.

Скоро сънувах един сън. Двама мъже в сини тениски влязоха в нас и се опитваха да ни оберат. Самата случка ми е малко мъглива, но си спомням, че завърши добре.

След него продължавах няколко дни да сънувам престъпници и най-вече крадци.

Същата тази седмица кабелната и интернета спряха. Баща ми беше в друг град, за това повика техници да да ги оправят. Те дойдоха. Както, може би, се досещате те бяха двама(със сини тениски с емблемата на скат). Бях много уплашена и през цялото време мислех за съня. Когато си тръгнаха мислех, че всичко свърши.

На същия ден излязох с една приятелка. Тази история ме потискаше, затова и я разказах. Това със сигурност не е първия случай, който съм й разказвала. Тогава тя си помисли, че може би имам някаква дарба. И то в никакъв случай да съм ясновидка, която с вързани очи да намери дете посред гората.

Е, днес се случи. Мъжете със сините тениски, които сънувах обраха съседите ни пред очите ми (през 5 мин. гледах от шпионката). Не мога да го обясня. Не съм много добре със зрението, но ясно видях, че единия беше кльощав, а другия - по-едър (както ги сънувах). След тях цял ден в коридора имаше полицаи и хора, които разпитваха и гледаха за отпечатъци.

Когато всички си тръгнаха отвори врата и видях, че по нея има прах, който полицаите са сложили, за да свалят отпечатъци. Знаят, че хората са били с ръкавици и по вратата има отпечатъци от уши. Подслушвали са ме, докато си бях в нас.

Много ме е страх. Имам чувството, че нещо лошо се наближава все повече до нас.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Вили
Вили
12.08.2011 22:06
Моля Ви за коментар на един сън:
Съпруг сънува жена си, която е в ранна бременност, че е изгоряла и лицето й пуши. Тя побягва към прозореца и скача прз него. От дома им се чуват писъци на хора.
0
0
wiky
wiky
11.08.2011 18:05
Аз преди половин година сънувах, че пра баба ми умира и я погребват и след 1 ден наистина разбрах, че е умряла 1 ден преди да сънувам съня. Според мен няма какво да се тълкува този сън.
1
0
Огънчето
Огънчето
10.08.2011 15:21
Ако можех да сънувам по - често и ако можеше това, което искам да е реално да се случи, да се сбъдва.
0
0
съни
съни
10.08.2011 09:22
Понякога нещата, които изживявам в реалноста ми се струва, че съм ги изживяла вече и знам какво ще стане.
1
2
тууу
тууу
05.08.2011 09:16
И моя сън се случи. Сънувах как дядо ми умира, какъв е ковчега с какво го караме до село и всички подробности Ддаже сънувах и един непознат човек, който умира с него. На следващата сутрин станах в 10 часа, а дядо ми почина 30 мин. по-късно. След близо седмица както се разхождах видях на една спирка некролага на непознатия човек, който сънувах заедно с дядо ми и беше починал на същата дата. Оттогава всичко, което сънувам се случва.
0
0
Спасител
Спасител
04.08.2011 20:17
Здравей. Свъжи се с мен на моя skype: Dairdis. Занимавам се със сънища от няколко г.
1
1