Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Винаги сънувам как убивам някого

Винаги сънувам как убивам някого

Винаги сънувам как убивам някого
Още от много малка сънувам само кошмари, дори и ходя на сън излизала сам дори от къщата и сам питала разни неща хората по улицата не го помня но родителите ми го разказаха доста съм изплашена защото преди известно време се събудих с нож до себе си и не знам какво съм правила случвало ми се е дори да ям и чистя на сън . .

Не знам на какво се дължи но някои от сънищата ми след това и в реалността се случват което ме плаши, а лошото е че винаги сънувам как убивам някого. Била сам на психолог но не помогна продължавам да сънувам а и дори се повтарят някои от сънищата ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
05.02.2014 15:12
Да мила,това е болестно състояяние, което произлиза от много тежки наследствени грехове и си подвластна на тъмни сили.Ако не си кръстена се кръсти.Тогава се отричаш от злото. Приеми смирението,това е голямо оръжие срещу злото, за твоя закрила и Бог. Само тогава можеш да разчиташ на подобрение. Дано ти помогне. Желая ти здраве.
1
0
Сенсей
Сенсей
05.02.2014 15:04
Много Дони Дарко си гледала :D :D
1
2
Mia
Mia
06.10.2013 22:27
Чуй ме, това е опасно. Имам познати със сомнамболизъм - твоето състояние се нарича така, но най силно е било при леля ми, като беше малка е ходила по парапета на терасата, а те живеят на 12 етаж. Вървяла е срещу колите на шосето посред нощите и най-опасното веднъж запалила вратата на съседите. Избухнали пламъци, но добре че дядо я видял. Не знам какъв е този психолог, но намери истински, защото при такива сънища, рано или късно ще убиеш някого. Лела ми също не помнеше, но страшното се случва. Не искам да те плаша, но по-добре го направи веднага.
2
1