sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Спасена както винаги

Спасена както винаги

Спасена както винаги
Една вечер отидох до кухнята за да пия вода. След като се върнах в стаята си, почувствах болка в сърцето и изпаднах в безсъзнание, обаче всякаш душата ми бе извън тялото.

Пак се намирах в стаята, беше мрачно и видях сянка. Когато тя ме приближи, започна да ме души, аз нямах въздух.

Казах си, край с мен, умирам и в мисълта ми дойде едно име ИСУС и с последни сили сякаш душата ми извика, ИСУСЕ.

Една ярка светлина се появи и усетих, че една ръка ме вдигна и дойдох на себе си. ИСУС ме спаси от врага за пореден път, слава да бъде на името му !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
vqrna na isus
vqrna na isus
13.10.2011 17:27
Какво би станало, ако това, което пише в Библията е вярно, а Исус е това, за което претендира, че е ? Изпратеният от Бог, Месия Спасителят на света, който понесе наказанието за твойте грехове за да ни избави от Ада и осъждението което заслужаваме. Какво би станало, ако няма Бог, рай и ада ? Ако това не е истина. Ти негубиш нищо, но ако се окаже истина и си пропуснал единствената възможност за спасение. От твоето решение зависи
къде ще прекараш вечността. Струва си да се замислиш! Бог казва чрез словото си в благодатно време те послушах, в спасителен ден ти помогнах. Днес е благодатно време, днес е спасителен ден. Покай се и приеми Исус Христос за свой спасител за да дойде избавление и милост от Господа за теб. И нямай твое разбиране за бог, а така както библията го представя, не вярвай по свой си начин! Защото, ако правиш нещо по свой начин, а не както трябва, няма да постигнеш желаният от теб резултат и ще останеш разочарован и нещастен.
0
0
Ели
Ели
11.10.2011 08:52
Шизофренията (от гръцки: σχιζοφρένεια - „разделено съзнание“) е вид психоза с многобройни прояви (бълнуване, халюцинации, нервно-психична възбуда и др.), водеща до нарушаване на психичната дейност, обезличаване на индивидуалните черти, влошена приспособимост към трудовите и социални условия. Въпреки етимологията на името, шизофренията не е едно и също с раздвоение на личността. Изследванията подсказват, че генетиката, ранното обкръжение, невробиологията, психологичните и социални процеси са важни допринасящи фактори; някои ободряващи и предписвани лекарства се случва да бъдат причината или да влошават симптомите. Сегашното психиатрични изследване е фокусирано върху ролята на невробиологията, но не е открита нито една отделна органична причина. Поради многото възможни комбинации на симптомите, има дебат относно дали диагнозите представят единично заболяване или редица дискретни синдроми. По тази причина, Ойген Блойлер определил болестта като шизофрении (множествено число), когато измислил името.

Увеличената допаминовата активност в мезолимбичната пътека на мозъка е принципно намерена в шизофренните индивиди. Опората на лечението е фармакотерапията с антипсихотични лекарства; те работят основно като потискат допаминовата активност. Дозирането на антипсихотиците е основно по-ниско, отколкото в ранните десетилетия на тяхната употреба. Психотерапията, професионалната и социална рехабилитация също са важни. В по-сериозни случаи, където има риск за самия човек и другите, принудителната хоспитализация може да бъде наложителна, макар болничния престой да е по-малко чест и за по-къси периоди, отколкото е бил в предишните години.

Приема се, че разстройството основно има ефект върху когнициите, но също обикновено допринася за хроничните проблеми с поведението и емоциите. Хората с диагноза шизофрения е вероятно да бъдат диагностицирани с коморбидни състояния, включващи главно депресивни и тревожни разстройства.
Признаци и симптоми [редактиране]

Човек диагностициран с шизофрения може да демонстрира дезоорганизирано и необикновено мислене и реч, слухови халюцинации и делюзии. Социалната изолация общо се среща поради редица причини. Понижаването на социалните когниции се асоциира с шизофрения както са симптомите на параноя от делюзии и халюцинации и негативните симптоми на апатия и безволие. В един не общ подвид, човека може да бъде изцяло мълчалив, да остане неподвижен в странни пози или да покаже безсмислена възбуда. Нито един признак не е диагностика на шизофрения и всички може да се появят в други медицински и психиатрични условия. Сегашната класификация на психозите държи, че тези симптоми е нужно да бъдат представи поне един месец в период най-малко на шест месеца от нарушеното функциониране.

Според съвременните класификации шизофренията бива параноидна, кататонна, хебефренна и проста. Най-често срещаната в популацията е параноидната. Типични за нея са напрегнатост, обърканост, неоснователен страх от преследване. Когато се чувстват застрашени, пациентите могат да проявят агресия като форма на самоотбрана. Могат да имат слухови и визуални халюцинации.[1]
Източници [редактиране]
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
07.10.2011 17:41
Той пък е за детска педагогическа стая и за трудово възпитателно.
0
0
Атеист
Атеист
06.10.2011 18:28
Иво, какво ти прави момичето ? Аз искрено се забавлявам на историите й.
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
04.10.2011 16:45
А на служителите на Сатаната, врачките, на тях вярвате.
0
0
....
....
04.10.2011 16:18
Ти играеш ли си с нас ? Кой ще ти повярва ?
0
0
иво
иво
04.10.2011 12:26
Болен мозък, я ходи у психото и стига бълнува. Пуу, не стига, че циганка, ами и сектантка. Знам защото ти видях снимката преди да я смениш, че си и от грозните, да не смее човек сопола си да хвърли върху теб, че си г*нусна.
0
1