Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Убивам го няколко пъти ...

Убивам го няколко пъти ...

Убивам го няколко пъти ...
Здравейте. Момиче съм. Преди известно време, февруари месец 2011-та година бях изнасилена от мой познат. Изнасилването не беше брутално, но не ми се избиваше от главата. До април месец постоянно нещо ми напомняше за него.

До тогава момчето, което ме насили не поддържаше никакъв контакт с мен, но се подготвяше да заминава в чужбина. Започна да ме търси, интересуваше се от мен. Аз не исках да го виждам и така и стана, не сме се виждали.

В края на май месец той замина. След известно време започнах да го сънувам, три поредни нощи. Първата беше нежна като първата ни среща. Той се държеше внимателно с мен, говорихме си нормално.

Втората вечер беше един вид като продължение, но той се опитваше да стигнем до нежности, аз отказах и той се съгласи.

И третата вечер сънувах, че се виждаме на една спирка на трамвай, много позната за мен, пушихме по цигара и се качихме заедно на трамвая. Той изчезна, а при мен се появи един човек с черен куфар и ми даде пистолет.

В последствие така се разиграха нещата, че аз го убивах 3-4 пъти и той все се изправяше, все едно възкръсваше. Събудих се неуспяла да го убия и един ден преди рожденния ми ден отново го сънувах.

Сънят ми беше изнасилване, но не моето, в смисъл такъв не като де жа вю, ами отново бяхме аз и той, но мястото беше различно, начинът, по който ме принуди също.

Малко ми е трудно да разказвам тези неща, обаче се притеснявам защото той трябва да се прибере най-късно до година време, което ме плаши защото ми се заканва, че пак ще ме има и така нататък.

Но общо взето, искам да попитам дали последния ми сън не е като предсказания за предстоящ втори опит за секс от негова страна и дали няма да ми се наложи да се защитавам както мога и да се стигне до смърт, дали мойта или неговата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
avtorkata
avtorkata
03.10.2011 18:12
Мерси за тълкуването.
0
0
Психоанализа, тълкуване на сънища
Психоанализа, тълкуване на сънища
24.09.2011 23:32
Да сънуваш, че убиваш някого с пистолет или удавен, обесен това значи любов. Също ако сънуваш, че теб те убиват значи, че те обичат. Не знам в твоя случай дали ти го харесваш или той теб. Но трябва да знаеш, че каквито и да му са чувствата къб теб, той няма право да те насилва и да се заканва. Това е форма на манимулация и си е престъпление. Той обаче вероятно е усетил, че и ти го желаеш, за това си позволява да се държи така с теб. Дай му да разбере, че не е това начина и ще има последствия за него, в противен случай, той ще опита пак като се върне, това е 100 процента сигурно. Ако е против волята ти, кажи на родителите си и на полицията. Изнасилването е престъпление.
0
0